Ambulans Sürme Oyunu 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,961 TOPLAM İNDİRME

Ambulans Sürme Oyunu 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli ve aksiyon dolu bir simülasyon oyunudur.

Ambulans Sürme Oyunu 3D tamamen yerli oyun olma özelliğini taşıyor. Bu yüzden destek vermenizi umuyor ve ülkemizin uygulama geliştirme konusunda daha ileri gitmesinde sizin de katkınızın olmasını diliyoruz.

Oyun hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde sorunsuzca çalışıyor ve uyumluluk açısından herhangi bir sorun yaşatmıyor. Oyunda gaz, fren ve vites kombinasyonlarını kullanarak aracımızı kontrol ediyor ve yardıma ihtiyacı olanlara mümkün olduğunca hızlı yardım etmeye çalışıyoruz. Gerçekçi modellemeler ve kaliteli görsellerle donatılmış olan oyunda herhangi bir göze çarpan olumsuzluk mevcut değil.

Toplamda 15 adet bölüm bulunuyor ve bu gölümlerin her biri kendine özgü zorluk seviyelerine sahip. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Ambulans Sürme Oyunu 3D’de de bölümler kolaydan zora doğru sıralanmış. Hızlı ilerleyen kaliteli bir simülasyon oyunu peşindeyseniz Ambulans Sürme Oyunu 3D’yi mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Ambulance Rescue Simulator 3D

    Ambulance Rescue Simulator 3D yaralılara yardım etmek için ambulans direksiyonuna geçtiğimiz hızlı bir simülasyon oyunudur.
  • Jeep Car Simulator 3D

    Jeep Car Simulator 3D, android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gerçekçi bir jip sürme oyunu.
  • City Driving 3D

    City Driving 3D ücretsiz olarak indirilebilen eğlenceli bir araba sürme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Modern Driving School 3D

    Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Loader 3D

    Loader 3D, inşaatlarda kullanılan kepçeyi sürme fırsatı bulacağınız ve size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Truck Speed Driving 3D

    Truck Speed Driving 3D, Android mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir tır sürme oyunu.
  • Real City Car Driver 3D

    Real City Car Driver 3D araba yarışı oyunlarından keyif alanların denemesi gereken yapımlardan biri.