Ancestry

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Ancestry, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda ailenizin soyağacını oluşturabileceğiniz bir uygulamadır.

Ancestry, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda ailenizin soyağacını oluşturabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Ailenizdeki tüm bireylerin bir soyağacını oluşturabilir ve önemli anlarını kayıt altına alabilirsiniz.

Bundan sonra ailenizdeki hiçbir bireyi unutmayacaksınız. Bu uygulama sayesinde ailenizdeki tüm bireyleri bir soyağacına yerleştirebilir ve doğum günü, ölüm günü gibi önemli günleri kayıt altına alabilirsiniz. Soyağacındaki aile bireylerine fotoğraf ekleyebilir, ses kayıtları atayabilir ve soyağacınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Uygulama ile tarihi belgelerin nerelerden geldiğini ve tarihe tanıklık etmiş önemli kişilerin belgelerini de inceleyebilirsiniz. Atalarınızı keşfedebilir ve soyunuzun kaynağını da açığa çıkarabilirsiniz. 14 milyardan fazla tarihsel kayıt ve fotoğrafa erişim sağlayabilirsiniz.

Ancestry uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Ancestry

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Ancestry, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda ailenizin soyağacını oluşturabileceğiniz bir uygulamadır.

Ancestry, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda ailenizin soyağacını oluşturabileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama ile ailenizin köklerini araştırabilir ve kendi ailenizin soyağacını oluşturabilirsiniz.

Ancestry uygulaması ile ailenizin soyağacını oluşturabilir ve atalarınızın belgelerini inceleyebilirsiniz. Uygulama sayesinde ailenizdeki tüm bireyleri bir soyağacına yerleştirebilir ve doğum günü, ölüm günü gibi özel günleri kayıt altına alabilirsiniz. Ayrıca kayıtları inceleyebilir ve fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz. Tarihi belgelerin nerelerden geldiğini de keşfedebilirsiniz. Uygulama sayesinde oluşturduğunuz soyağacını arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. 14 milyardan fazla tarihsel kayıta sahip olan uygulama ile kökeninizi bulmanız zor olmayacak. Aile ilişkilerine önem veriyorsanız ve köklerinizi öğrenmek istiyorsanız bu uygulama tam anlamıyla size göre.

Ancestry uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gradient: DNA Ancestry AI Test

    Etnik Kökeni Algoritma ile Tahmin Eden Fotoğraf Uygulaması.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır