Ancient Fear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Ancient Fear mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Ancient Fear bolca aksiyonu güzel grafiklerle birleştiren aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ancient Fear'da antik Yunan mitolojisi temalı fantastik bir hikaye konu alınıyor. Oyunda mitolojik Yunan tanrıları arasındaki savaşlarda yer alan bir kahramanı kontrol ederek düşmanlarımızla karşılaşıyoruz ve aksiyon dolu anlar yaşayabiliyoruz. Oyun boyunca farklı yaratıklarla savaşırken karanlık zindanları keşfediyoruz ve kuvvetli bölüm sonu canavarlarının karşısına çıkarak büyülü yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Ancient Fear'da oyunculara farklı yeteneklere ve oyun stillerine sahip kahramanlardan birini seçme imkanı veriliyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayarak zindanları keşfedebiliyor ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabiliyor, dilerseniz PvP modunda diğer oyunculara karşı savaşarak oynayabiliyor ve daha heyecanlı anlar yaşayabiliyorsunuz.

Ancient Fear'daki çevre tasarımları, karakter grafikleri ve görsel efektler tatmin edici bir kaliteye sahip.

Can Erdil Şentürk

Ancient Fear

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Ancient Fear mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Ancient Fear eğer hızlı ve yoğun aksiyon içeren rol yapma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Ancient Fear'da antik Yunan'a yolculuk ediyoruz ve tanrılar arasında yaşanan savaşlara katılıyoruz. Mitolojik bir hikayeye sahip olan oyunda bize farklı yeteneklere ve oyun tarzlarına sahip kahramanlardan birini seçme imkanı veriliyor. Kahramanımızı seçtikten sonra karanlık zindanlara dalarak hazine peşinde koşuyoruz ve tehlikeli yaratıklarla savaşıyoruz. Ayrıca güçlü bölüm sonu canavarları bize heyecanlı karşılaşmalar sunuyor.

Ancient Fear'da görevleri tamamladıkça kazanacağımız tecrübe puanıyla seviye atlayabilmekte ve kahramanımızı yeni yeteneklerle geliştirebilmekteyiz. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayarak kahramanınızı geliştirebilir, dilerseniz PvP modunda oynayarak diğer oyunculara karşı savaşabilir ve daha yüksek heyecan yaşayabilirsiniz.

Ancient Fear'ın grafik anlamında başarılı olduğu söylenebilir. Gerçek zamanlı savaş sisteminin kullanıldığı oyunda mekanlar ve görsel efektler göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • In Fear I Trust

    In Fear I Trust mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Dead Ringer: Fear Yourself

    Dead Ringer: Fear Yourself, korkarak oynayabileceğiniz harika bir bilim kurgu oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Ancient Surfer

    Ancient Surfer eğlenceli bir sörf oyunudur
  • Ancient Bricks

    Ancient Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Escape Fear House - 2

    Escape Fear House - 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Fear: School

    Fear: School, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tablet üzerinden oynanabilen bir tür korku oyunudur.
  • House of Fear

    Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz House of Fear'da perili bir eve hapsolmuş arkadaşımızı kurtarmaya çalışıyoruz.
  • The Fear: Haunted House

    The Fear: Karabasan Vahşet Evi, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler için Türk oyun stüdyosu tarafından yapılan bir korku oyunudur.