Android TV Remote Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,810 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Android TV Remote Control, Android TV'nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir Google uygulamasıdır.

Android TV Remote Control, Google tarafından geliştirilmiş ve ücretsiz olarak sunulan uzaktan kontrol uygulamasıdır. Bu uygulamayı Android akıllı telefon veya tabletinize yükleyerek Android işletim sistemi üzerinde çalışan televizyonunuzu mobil cihazınızdan kolaylıkla yönetebileceksiniz.

Şu anda geliştirilme aşamasında olduğundan sadece ADT-1 Geliştirici Kiti ile çalışan Android TV Remote Control, Android TV’nizin sunduğu içerikleri görmeniz ve Android TV ile uyumlu oyunları oynamanıza yardımcı olan iki farklı gezinme modu ile geliyor. D-pad veya Touchpad arasında kolaylıkla geçiş yapabileceksiniz. Sadece sesinizi kullanarak veya klavyeyi kullanarak Android TV’nizdeki içeriklere ulaşabileceksiniz.

Bu seneki Google I/O Konferansı’nda tanıtılan Android TV için geliştirilmiş olan bu uygulama, önümüzdeki sene Sony, Sharp, Philips gibi ünü markalar gücünü Android işletim sisteminden alan yeni nesil televizyonlarını piyasaya sürülmesiyle birlikte anlam kazanacaktır. Bu TV’ler gün yüzüne çıktığında Android TV Remote Control uygulaması herkesin kullanımına açılacaktır. Ancak şu anda sadece ADT-1 Geliştirici Kiti ile uyumlu olduğunu tekrar hatırlatalım.

Erkan Calp

Android TV Remote Control

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Android TV Remote Control, tüm Android cihazlarla çalışan uzaktan kumanda uygulaması.

Android TV Remote Control, adından da tahmin edeceğiniz üzere Android işletim sistemli akıllı televizyonunuzu kendi kumandası yerine iPhone ve iPad’inizden kontrol etme imkanı tanıyor. Google tarafından geliştirilen uzaktan kumanda uygulaması ücretsiz ve – çok ihtiyaç duyar mısınız bilmiyorum - Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Android televizyonunuzun uzaktan kumandası bozulması veya kaybolması durumunda yeni bir kumanda alana dek mobil cihazınızla idare edebilirsiniz. Televizyonu telefon veya tabletten yönetmek için her üreticinin resmi uygulaması mevcut. Android TV Remote Control tüm Android TV cihazlarla çalışan diğer deyişle model – marka ayrımı yapmayan uzaktan kumanda uygulaması.

D-pad veya dokunmatik hareketlerle Android TV’nizi yönetebildiğiniz uygulamanın klavyesini kullanarak metin girişi yapma, sesinizle arama yapma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Remote Control for TV

    Remote Control for TV uygulaması ile akıllı telefonunuzu televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz.
  • Remote Control for TV Ultimate

    Remote Control for TV Ultimate akıllı televizyonlar üzerinde çalışan kapsamlı bir kumanda uygulamasıdır.
  • LG TV Remote

    LG TV Remote, Android cihazınızla TV’nizi kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Q Remote Control

    Q Remote Control, bilgisayar ve tabletinizi Android telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Philips TV Remote

    Philips TV Remote, Android işletim sistemli Philips Smart TV'nizi Android cihazınızdan kontrol etme kolaylığı sunuyor.
  • Beko TV Remote

    Beko TV Remote, Android mobil cihaz üzerinden Beko akıllı televizyonları yönetme uygulaması.
  • SAMSUNG TV & Remote

    SAMSUNG TV & Remote, Samsung Smart TV'ler hakkında bilgi alabileceğiniz, televizyonunuzu Android cihazınızdan kontrol edebileceğiniz bir uygulama.
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.