Android Wear

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
640 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Android Wear resmi uygulaması ile Android Wear'lı akıllı saatinizi Android akıllı telefonunuzla kolaylıkla eşleştirebilirsiniz.

Android Wear resmi uygulaması ile Google’ın giyilebilir cihazlar için tasarladığı yeni mobil işletim sistemi Android Wear üzerinde çalışan akıllı saatinizi Android tabanlı akıllı telefonunuzla eşleştirebilir, yeni akıllı saatinizin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer Samsung Gear Live ve G Watch gibi gücünü Android Wear işletim sisteminden alan bir akıllı saat sahibiyseniz bu resmi uygulama mobil cihazınızın akıllı saatinizle bağlantı kurmasına yarıyor. Birkaç dakika içerisinde kurulum işlemini tamamlamanıza yardımcı olan uygulama sesli komut tercihlerini kontrol etme, bildirim ayarlarını değiştirme ve cihazları yapılandırma gibi basit işlevleri yerine getirebiliyor.

4.3 veya daha yeni sürüm çalıştıran Android telefonlarla uyumlu olan Android Wear için geliştirilen mobil uygulamalar arasında IFTTT , Duolingo , Onefootball Brezilya , Pinterest , Hangouts gibi popüler uygulamalar bulunuyor. Tabii ki şu anda 18 olan uygulama sayısı gün geçtikçe hızla artacaktır.

Erkan Calp

Android Wear

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Android Wear, iPhone'unuzu Android Wear saatinize bağlamak için kullanabileceğiniz yardımcı uygulama.

Android Wear, Android Wear’lı akıllı saatinizi iPhone’unuzla kullanabilmeniz için gerekli bir uygulama. Google tarafından geliştirilen yardımcı uygulamayı iOS cihazınıza indirerek tüm iPhone uygulamalarınızdan aldığınız bildirimleri akıllı saatinizden takip edebilirsiniz.

Google’ın giyilebilir cihazlarda kullandığı işletim sistemi Android Wear üzerinde çalışan bir akıllı saat kullanıyorsanız telefonunuzla saatinizin etkileşime geçebilmesini sağlamak için bu uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Birkaç basit adımda bağlantıyı sağladıktan sonra telefon aramalarınız, mesajlarınız, favori uygulamalarınızdan bildirimler gibi önemli bilgileri saatinizden takip etmeye başlayabiliyorsunuz. Spor faaliyetlerinizi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca “Ok Google” komutunu vererek anlık trafik, hava ve uçuş durumu hakkında bilgi almanız da mümkün.

Aralarında LG, Huawei, ASUS, Motorola’nın da bulunduğu firmaların Android Wear’lı akıllı saatleriyle uyumlu olan Android Wear uygulamasını kullanabilmeniz için iOS 8.2 ve üzeri işletim sistemli iPhone 5, 5C, 5S, 6 veya 6 Plus modellerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca telefonunuzla saatinizin sürekli etkileşimde kalması için Bluetooth’un açık olması şart.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wear Store for Android Wear

    Wear Store for Android Wear, Android Wear ile uyumlu uygulamaları gösteren bir uygulamadır.
  • Calendar for Android Wear

    Calendar for Android Wear, Android Wear'lı akıllı saatiniz için takvim uygulamasıdır.
  • Wear Compass

    Wear Compass, Android Wear'lı akıllı saatlerle uyumlu ücretsiz pusula uygulamasıdır.
  • FlashLight Wear

    FlashLight Wear, Android Wear'lı akıllı saatlerle de uyumlu olan bir el feneri uygulamasıdır.
  • Wear Calc

    Wear Calc, Android Wear'lı akıllı saatlerle uyumlu ilk ve tek hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Wear Internet Browser

    Wear Internet Browser, tüm Android Wear akıllı saatlerle uyumlu internet tarayıcısıdır.
  • Swipify

    Swipify uygulaması ile Android Wear akıllı saatinizde yepyeni bir launcher deneyimi elde edebilirsiniz.
  • Wear Audio Recorder

    Wear Audio Recorder, Android Wear'lı akıllı saatler için ses kaydetme uygulamasıdır.