Angry Birds Star Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,595 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlar için yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Tüm zamanların en çok sevilen mobil oyunlarından Angry Birds'ün yeni sürümü de yayınlandı ve artık Android cihazlarda oynanabilir durumda. Angry Birds: Star Wars 2 apk indir adı altında yayınlanan oyun sayesinde Yıldız Savaşları'nın en popüler karakterlerinin güçlerine sahip olabiliyor ve İmparatorluk taraftarı domuzlara karşı büyük bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz. Android, iOS ve Winphone üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 apk milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Yıllardır çeşitli güncellemeler ile yepyeni içerikleri oyunculara sunan başarılı yapım, ülkemizde de sevilerek oynanıyor. Yapım sürükleyici bir hava ile oyuncuları etkilemeye devam ediyor.

Angry Birds: Star Wars 2 Apk Özellikleri

  • Android, iOS ve Winphone sürümler,
  • Rengarenk içerikler,
  • Eğlenceli oynanış,
  • Farklı seviyeler,
  • Kolaydan zora doğru ilerleyiş,
  • Macera yüklü oynanış,

Ancak bu seferki oyunda isteyenler Pork Side yani domuzların tarafına da geçebiliyorlar ve karanlık taraf için savaşabiliyorlar. Görsel anlamda yine başarılı olan oyunun ses efektleri de Star Wars'tan alınmış ve oldukça kaliteli. Toplamda 30'dan fazla oynanabilir karakter barındıran oyun, böylece herkesin kendine uygun kahramanı seçmesine izin veriyor.

İsterseniz bir Jedi, isterseniz de Sith olarak oyunu tamamlama şansı sayesinde herkes en sevdiği tarafı oyunda canlandırabiliyor. Oynanış olarak eski oyunlardan çok büyük farklar bulunmuyor ancak hem daha rafine kontroller hem de bir kaç ekleme sayesinde çok daha oynanabilir bir hale gelmiş diyebilirim Angry Birds Star Wars 2 apk yükle için.

Angry Birds Star Wars 2 Apk İndir

Ücretsiz olarak yayınlanan oyunu tüm Android kullanıcılarının beğenerek oynayacağına eminim. Eğlenceli yapısı ile ülkemizde ve dünya da milyonlarca kez indirilen Angry Birds Star Wars 2 apk indir oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Eğlenceli içerikleri ve keyifli oynanışı ile milyonların dikkatini çeken başarılı oyun, düzenli olarak aldığı güncellemeler ile içeriğini yenilemeye devam ediyor. Oyunu hemen indirip eğlence yüklü bir dünyaya giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Yeni çıkan Angry Birds 2 indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Angry Birds Star Wars 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,918 TOPLAM İNDİRME
44.3 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Star Wars 2 ile iPhone ve iPad'lerde büyük bir eğlence sizleri bekliyor. Pork Side'a karşı çarpışmaya hazır mısınız?

Angry Birds Star Wars 2 iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda keyifle oynayabileceğiniz aksiyon ve beceri oyunlarından birisi. Uzun zamandır tanıdığımız ve domuzlara karşı savaşan kuşların bu sefer de Yıldız Savaşları'ndaki İmparatorluk'a karşı verdikleri mücadeleyi anlatan oyun, bilimkurgu sevenlerin de ilgisini çekecektir.

Oyunun ilk sürümünde sadece aydınlık taraf için çarpışabiliyorduk ancak bu defa Pork Side yani domuzlar tarafına da geçebilme olanakları sayesinde tüm oyuncular en keyif aldıkları karakterlerle oyunu oynayabilecekler. Toplamda 30'dan fazla karakter barındıran oyunda her karakterin kendine özel güçleri de bulunuyor ve böylece farklı oynama stratejileri geliştirmek de mümkün.

Dilerseniz oyun sırasında bu karakterler arasında değişim yapabiliyorsunuz ve oyunun gidişatına göre karar verebiliyorsunuz. Görsel anlamda önceki oyunlar kadar yumuşak bir tasarıma sahip olan oyun, ses efektleri bakımından Star Wars'tan faydalandığı için serinin meraklılarına çekici gelecektir.

Yeni çıkan Angry Birds 2 iOS indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Angry Birds Star Wars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,764 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone 8 sahipleri de artık Star Wars heyecanını Angry Birds Star Wars 2 ile yaşayabilecekler.

Angry Birds Star Wars 2, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz belki de en keyifli oyunlardan bir tanesi. Yıldız Savaşları temasını mobil cihazlara getiren oyunun bu ikinci sürümü ile çok daha heyecanlı bir aksiyon ve tanıdığımız Star Wars karakterleri bir araya geliyor.

Oyundaki bulmacalar yine akıllıca hazırlanmış ve görsel kalite de oldukça yüksek. Ses efektleri ise Star Wars'tan alındığı için inanılmaz denilebilir. 30'dan fazla film karakterini canlandırabildiğiniz oyun, önceki sürümünün aksine karanlık tarafa, yani Pork Side'a geçmenize de izin veriyor ve böylece herkes kendi sevdiği karakterleri oynama şansına sahip oluyor.

Kötü kalpli İmparatorluk askerleri ile kahraman Angry Birds arasındaki mücadelenin nasıl sonuçlanacağı ise sizin ellerinizde!

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space ile kızgın kuşlar uzaya fırlatıldı. Android kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabildiği oyunda yeni karakterler, yeni özellikler ve yeni oyun modları sizi bekliyor.
  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.