Angry Birds Stella

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
1,852 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.

Angry Birds efsanesi Stella ile geri döndü! İyi mi oldu yoksa kötü mü orası tartışılır elbette. Oyunda Stella’nın macera dolu hikayesine ortak oluyoruz ve aç gözlü prensese karşı amansız bir mücadeleye girişiyoruz.

Oyunda yer alan ana karakterimiz Stella’nın yanında Dahlia, Poppy, Willow ve Luca adında arkadaşları da bulunuyor. Bu karakterlerin her biri farklı özelliklere sahip. Bu takımı yönetmeli ve kötü kalpli prenses Gale’in elinden çaldığı büyü kitabını geri almalıyız. Önceki oyunların temasını aynen devam ettiren oyunda grafikler biraz değişime uğramış.

Toplamda 120 bölüme sahip olan oyunda aksiyon bir an olsun durmuyor. Fakat bu bir oyunu iyi yapmaya yeter mi orasını size bırakıyorum. Oyunda elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızın puanlarıyla kıyaslayabilme şansına da sahipsiniz.

Kısacası Angry Birds serisinden hoşlandıysanız Stella’yı da denemeniz itavsiye ediyorum. Eğlenceli vakit geçirmek için ideal fakat uzun soluklu olmak için gereken meziyetlere ne yazık ki sahip değil.

Emircan Erdoğan

Angry Birds Stella

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,153 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds Stella tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve Angry Birds'ün devamı niteliği taşıyan bir oyun.

Angry Birds oyunları yapmaya doymayan Rovio Games, bu sefer de alışılagelmiş oyun deneyimine farklı bir karakter kazandırıyor. Angry Birds Stella isimli oyunda eskisi gibi farklı kuş çeşitlerinin dişi hallerini oyna sokup Stella karakterini ön plana çıkarmış. Pembe renklerle çiçekli bölüm tasarımıyla daha çok kızları hedef alan bir karakter olan Stella, Rovio'nun Star Wars atılımlarından sonra ihmal ettiği bir kitleyi geri kazanma çabası olarak da yorumlanabilir.

Grafikleri belirgin bir şekilde detaylandırılmış olan oyunun hikayesi kötü yeşil domuz ordusunun Stella'nın evini basıp kitaplarını çalmasıyla başlıyor. Sinirlenen Stella, eşyalarını geri almak için düşmanları takibe alır. Bölüm bölüm düşmana doğru yaklaşırken zorluk seviyesi artan oyunda yine 3 yıldızın tamamını kapabilmek için iyi puan almanız gerekiyor. Stella, tek türde bir kuş olabilir ama fırlatıldıktan sonra belli bir hedefi seçerseniz belirttiğiniz noktaya kafalama dalış yapabiliyor. Daha sonrasında gelen trambolinler ile ikinci sıçramasını yapan Stella karakterini banttan sektirerek hedeflere ulaşmanız gerekecek.

 

Korkmaya gerek yok! Başta sadece Stella ile oynuyor olabilirsiniz ama bu, tek bir deneme şansınız olduğu anlamına gelmiyor. Birkaç Stella'yı arka arkaya fırlatabiliyorsunuz. Angry Birds oyununu sevenler ve yaşı küçük olanlar için iyi bir eğlence servis eden oyun seriyi daha önce oynamış olanlara büyük bir yenilik getirmeyi başaramıyor.

Alper Çetiner

Angry Birds Stella

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds Stella, Stella ve arkadaşlarının Altın Adada geçen maceralarını konu alan eğlenceli bir yapım.

Angry Birds Stella, ilk kez Angry Birds Seasons’da gördüğümüz pembe şirin kuş Stella’nın arkadaşlarıyla birlikte Altın Adada geçen maceralarını konu alan eğlenceli bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Stella ve onun en iyi arkadaşları Dahlia, Poppy, Willow ve Luca ile bir ekip oluşturup Altın Adayı aç gözlü kötü prenses ve onun kötü domuzcuklarından korumaya çalıştığımız oyun serinin diğer yapımları ile benzer oynanış sunuyor. Yine sapanımızı kullanarak kötü domuzcukları indirmeye çalışıyor, en az hamlede en fazla domuzcuğu öldürerek puanımıza puan katıyoruz. Oyunda 120’in üzerinde bölüm olması ise oyundan hemen sıkılmamızın önüne geçiyor ve uzun süre Altın Adadan çıkış yapamıyoruz.

Serinin diğer oyunları ile karşılaştırdığımızda hem karakter modellemelerinde hem de animasyonlarda bir gelişme olduğu gözüme çarptı. Gerek kızgın kuşları sapanla fırlattığınızda ortaya çıkan animasyon gerekse de domuzcukların saldırı karşısında gösterdiği tepkiyi oldukça beğendiğimi belirtmem gerek. Bunların yanında tabii ki karakterler yeni beceriler kazanmış olarak karşımıza çıktığından onları sapanla fırlatmak ve süzülüşlerini izlemek çok daha keyifli.

Windows Phone platformuna biraz geç te olsa giriş yapan Angry Birds Stella, her Angry Birds oyunu gibi ücretsiz olarak geliyor ancak uygulama içi satın alımlar içeriyor. Bunun yanında 512 MB RAM’li Windows Phone telefonlar için destek veren oyunlardan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Stella POP!

    Angry Birds Stella POP, oynaması heyecanlı olan balon patlatma oyunları ile Angry Birds'ü bir araya getiren Rovio'nun yepyeni ve eğlenceli Android oyunu.
  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds Friends

    Angry Birds Friends, popüler Angry Birds oyunun arkadaşlarla yarışmaya dayalı olan sürümü.
  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Angry Birds Rio

    Kızgın kuşların Rio'da geçen maceralarını konu alan ünlü Angry Birds oyunudur.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds 2 APK

    Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.