Angry Gran Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
746 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Angry Gran Run, keyifli oynanış sunan sonsuz koşu oyunları arasında ve Windows 8.1 için de ücretsiz.

Angry Gran Run, Temple Run, Minion Rush, Subway Surfers gibi sonsuz koşu türünde oldukça zevkli bir Windows 8.1 oyunu. Tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz oyunda hastaneden kaçmış sinirli bir nineyi kontrol ediyoruz.

Siz de benim gibi Windows tabanlı cihazınızda sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Angry Gran Run oyununu kesinlikle denemelisiniz. Adından da anlayacağınız üzere oyunda yönettiğimiz karakter sinirli aksi görünümli bir nine. Hastaneden apar topar kaçan ve kendisini sokaklara atan ninemize hastane görevlilerine yakalanmaması için yardım ediyoruz. Oyundaki ana karakterden oyunun yavaş olacağı düşüncesine kapılabilirsiniz ancak öyle olmadığını oyuna ilk giriş yaptığınızda anlıyorsunuz. Ninemiz yaşına başına bakmadan tabiri yerinde ise tazı gibi koşuyor ve karşısına çıkan engelleri büyük kolaylıkla aşabiliyor.

Londra sokaklarında koşuşturma içerisinde olduğumuz oyunda ninemizi kontrol etmek için kaydırma ve eğme hareketlerini kullanıyoruz. Zaten oyunun başlangıcında hareketleri nasıl yapmamız gerektiği gösteriliyor. Bu açından oyuna hızlı alışacağınızı düşünüyorum. Oldukça kolay kontroller sunan oyunda oynanış da basit ve eğlenceli. Ninemizin arabaların üzerinden atlaması, yolda karşısına çıkanlara tekme savurması, profesyonel futbolcular gibi kayması oyuna renk katan öğelerden sadece birkaçı.

Benzer oyunlarla karşılaştırdığımızda orta kalitede grafiklerle bizleri karşılayan oyunda diğer sonsuz koşu oyunularındaki gibi ne kadar uzun mesafe gidersek o kadar fazla puan kazanıyoruz. Kazandığımız puanları yeni karakterleri açmak veya güçlendirici almak için kullanabiliyoruz. Tüm bunların gerçek para ile sunulmaması ise oldukça güzel.

Sürekli güncellenerek yeni temaların ve karakterlerin eklendiği, boş zamanlar için ideal olan bu sonsuz koşu oyununu herkese tavsiye ederim.

Erkan Calp

Angry Gran Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,414 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Angry Gran Run, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir koşma oyunudur.

Angry Gran Run adlı Andorid oyununda amacımız akıl hastanesinden kaçan kızgın ninemize rehberlik ederek hastane görevlileri tarafından yakalanmalarını enlemek.

Koşun, zıplayın, önünüze çıkan insanlara yumruk atın, engellerin altından kayarak geçin ve çervrenizdeki birçok nesneden kaçmaya çalışarak bu sonu gelmeyen çılgın oyunda yüksek puanlar yapmaya çalışın.

Bölümü oynarken kazanmış olduğunuz altınları kullanarak kendinize eğlenceli ve bir o kadar da çılgın kıyafetler alarak oyundan alacağınız keyfi katlayın.

Tapınaklardan, ormanlardan ve tren istasyonlarından sıkıldıysanız Angry Gran Run ile New York sokaklarında amansız bir koşuşturma sizleri bekliyor olacak.

Goole Play üzerinde en iyi koşma oyunlarından biri olan Angry Gran Run'ı oynarken çok eğleneceğinize eminim.

Can Çevrim

Angry Gran Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
37.5 MB DOSYA BOYUTU

Angry Gran Run sonsuz koşu oyunlarından hoşlananlar için esprili bir seçenek olabilir.

Angry Gran Run, sonsuz koşu oyunları kategorisinde yer alan ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bir oyun. Oyunda akıl hastanesine kapatılmış aksi bir yaşlı teyzeyi kontrol ediyoruz ve kaçış planlarını gerçekleştirmesine yardım ediyoruz.

Tüm kaçış işlemlerini tammaladıktan sonra soluğu yollarda alan karaktere yardım etmeli ve engellerden kaçmasını sağlamalıyız. Diğer koşu oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da karşımıza çok sayıda engeller çıkıyor ve herhangi birine çarptığımızda oyun bitiyor. Oyunda bölümlere serpiştirilmiş altınları toplayarak bölüm sonunda elde ettiğimiz puanı artırabiliyoruz.

Elde ettiğimiz bu paralarla kendimize güçlendiriciler alabiliyoruz. Bunlar oyun esnasında hayat kurtarıcı olabiliyor bu yüzden dikkatli kullanmakta fayda var. Satın alabileceğiniz güçlendiriciler arasında ağır çekim ve yenilmez kalkan gibi farklı seçenekler var.

Çok fazla devrimsel özelliklere sahip olmasa da Angry Gran Run boş zamanlarda oynayabileceğiniz ideal oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Angry Gran Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Angry Gran Run, Windows Phone platformunda ücretsiz indirilebilir olan, sürekli güncellenen nadir sonsuz koşu oyunları arasında.

Angry Gran Run, Windows Phone telefonunuzda sonsuz koşu türünde oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle indirip denemeniz gereken bir yapım. Despicable Me: Minion Rush, Subway Surfers, Temple Run, Rail Rush gibi hızlı oynanış sunana ve beceri isteyen oyunları seviyorsanız bu oyunu es geçmeyin derim.

Windows Phone platformunda sürekli güncellenen nadir oyunlar arasında yer alan Angry Gran Run, boş zamanlarda kafa patlatmadan oynayabileceğiniz oynarken keyif veren aksiyon dolu sahneler içeren harika bir koşu oyunu ve de ücretsiz.

Oyunda hastaneden kaçan yaşlı ve sinirli bir nineyi kontrol ediyorsunuz ve amacınız hastane görevlerinden olabildiğince uzağa kaçmak. Hemen arkanızdan hastane görevlilerinin sizi yakalamamısı için önünüze çıkan türlü engelleri kolaylıkla aşmanız gerekiyor. Yaşına rağmen oldukça hızlı koşan ninemizin karşısına yol çalışması, vızır vızır geçen arabalar, maraton koşucuları gibi zorlayıcı engeller çıkıyor. Engelleri farklı şekillerde aşabiliyorsunuz. Kimi zaman üzerlerinden zıplayarak, kimi zaman tekme atarak, kimi zamansa sürünerek… Engellerin aşılması ilk bölümlerde kolay olsa da sonradan zorlaşıyor ve daha uzağa zıplayabilme gücü gibi güçlendiriciler satın almanız gerekiyor. Neyse ki satın alımları oyun içerisinde kazandığınız altınlardan yapabiliyorsunuz.

Her ay yeni karakter ve temaların eklendiği oyunda oyunun ana karakteri olan yaşlı ve sinirli nine haricinde oyuncak ayı, muz kostümü giymiş nine, panda, ninja, penguen, vikingler, arap prensi, cricket oyuncusu, tavşan, sosis adam gibi ilginç karakterler seçebiliyorsunuz. Kostümler bölümünden ulaşabildiğiniz karakterleri oyun içinde kazandığınız altınları kullanarak açabiliyorsunuz.

Serbest oynamanın dışında günlük görevleri de tamamlamanız gereken bir sonsuz koşu oyunu olan Angry Gran Run, türünün başarılı örneklerinden.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Space

    Angry Birds Space, serinin dördüncü oyunu ve kızgın kuşların uzay domuzcukları ile mücadelesini konu alıyor.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave, Temple Run eğlencesini bilgisayarlarınıza taşıyor
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.
  • Run The Shadow

    Run The Shadow, yüksek güvenlikli bir hapishane olan Alcatraz'dan kaçmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Windows 8.1 oyunu.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor
  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir
  • Run and Fire

    Run and Fire ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Sketch! Run!

    Sketch! Run! kalem kullanarak kahramanınızı yönettiğiniz bir platform oyudur