Anı Tur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Anı Tur uygulaması ile tatil planlarınız için binlerce otel, tur ve uçak biletlerini araştırabiliyorsunuz.

Anı Tur uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tatil rezervasyonu yapabilir ve uçak bileti satın alabilirsiniz.

İzin günlerinizde ya da yıllık izne çıktığınızda tüm senenin yorgunluğunu atmak ve bunun yanında farklı yerler keşfetmek istiyorsanız, Anı Tur uygulamasında birçok farklı tatil seçeneğine ulaşabilirsiniz. Kültür turları, yurt dışı tatili ve popüler otelleri araştırabileceğiniz Anı Tur uygulamasında, tatilinizin tadını çıkarırken bütçenizi de koruyabilirsiniz. Tüm mevsimlerde hizmet veren otelleri inceleyebileceğiniz ve ödeyeceğiniz fiyata nelerin dahil olduğunu öğrenebileceğiniz uygulamada, anında rezervasyon da yaptırabilirsiniz.

Tatil rezervasyonlarının yanında uygun fiyatlı uçak biletleri de satın alabilmenize olanak tanıyan Anı Tur uygulamasında son dakika indirimleri, özel fırsat ve kampanyalar da sizler için sunuluyor. Tatil keyfini doyasıya yaşamak için Anı Tur uygulamasını indirerek, tatil rezervasyonlarınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Anı Tur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
36.5 MB DOSYA BOYUTU

Anı Tur uygulamasında otel rezervasyonu, kültür ve yurt dışı turlarının yanında ucuz uçak bileti satın alabilmeniz mümkün.

Tatiliniz için nereye gideceğinize karar veremiyorsanız ve alternatif tatil seçenekleri arıyorsanız, Anı Tur uygulamasını deneyebilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Anı Tur uygulaması, yurt içi ve yurt dışı tatilleriniz için yüzlerce alternatif sunuyor. Kültür turları, yurt dışı turları ve otel seçeneklerine ulaşabileceğiniz uygulamada, ilginizi çeken tatil seçeneği için anında rezervasyon yaptırabilmeniz de mümkün. Size en yakın Anı Tur acentesini de bularak, danışmanlık hizmetinden faydalanabileceğiniz Anı Tur uygulamasında uygun fiyatlı uçak biletlerinizi de satın alabilirsiniz.

Aklınıza takılan sorular için tek dokunuşla müşteri temsilcisine ulaşabileceğiniz Anı Tur uygulamasında, fırsat ve indirimlerden anında haberdar olabileceğiniz gibi son dakika indirimlerinden de faydalanabilirsiniz. Eğer siz de tatiliniz için uygun bir seçenek arıyorsanız, Anı Tur uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call Voice Changer APK

    Call Voice Changer, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses değiştirme uygulamasıdır.
  • Minion Prank Call

    Minion Prank Call, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses efekti uygulamasıdır.
  • Litron

    Litron, eski tür oyunlara benzeyen ve bir çok bölümüyle saatlerce eğlence sunna eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • SpeedView

    SpeedView, GPS desteği ile o anki hızı anı anına gösteren başarılı bir uygulamadır.
  • Airtime

    Airtime, arkadaşlarınızla görüntülü sohbet edebileceğiniz, birlikte video izleyip anı paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Jolly Tur

    Tatilinizi en uygun fiyatlarla rahat rahat geçirmek istiyorsanız Jolly Tur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
  • Lethal Lance

    Güzel görselli klasik platform oyunu sevenler için hazırlanmış Lethal Lance, her anı macera dolu bir dünyanın kapılarını size açıyor.
  • Cubiscape

    Cubiscape, Android işletim sistemli mobil cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz bir tür bulmaca oyunudur.