Animal Farming Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Çiftçilik yapacağız.

Mobil platformun başarılı oyun geliştiricileri arasında yer alan Sinma Games yeni bir oyun ile yine yüzleri güldürmeye hazırlanıyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan Animal Farming Simulator ile oyuncuları bir çiftçilik dünyası bekliyor olacak. Çigtçilik işlerini yapacağımız oyunda tarlalar ekip biçecek, evcil hayvanlar yetiştirecek ve eğlenceli anlar yaşayacağız. Sinma Games imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan yapımda oyuncular orta dereceli grafik açıları ve orta dereceli bir içerik kalitesi ile karşılaşacaklar.

Ses efektleri ile desteklenen yapımda amacımız bizden istenilen görevleri başarı ile tamamlamak olacak. İki farklı oyun modunun yer alacağı yapımda oyuncular bireysel modda dilediklerini yapabilecekler. Oyuncular hasat ekip biçerek para kazanabilecek ve çiftliklerini geliştirebilecekler. Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan yapımda 100 binden fazla oyuncu yer alıyor. 27 Kasım’da yayınlanan yapım geniş bir kitle tarafından ilgiyle oynanıyor.

Animal Farming Simulator Google Play üzerinden indirilip oynanabiliyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farming Simulator 18 (FS 18) APK

    FS 18 APK daha bilinen adıyla Farming Simulator 18 APK, Android platformundaki en iyi çiftlik simülatörü oyunudur.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Impossible Farming Transport Simulator

    Kamyonla yük taşıyacağız.
  • Farming Simulator 20

    Farming Simulator 20 APK'sı (hilesiz ücretsiz) en çok aranan Android oyunlardan. Farming Simulator 2020 mobile, en iyi çiftlik kurma oyunudur.
  • Farming Simulator 14

    Farming Simulator 14, Android telefonlarınız üzerinde tarım yapmanızı sağlayan en keyifli ve en iyi simülatör uygulamarından bir tanesidir.
  • Farming Simulator 15 APK

    Farming Simulator 15 APK Android çiftlik oyunları arasında. Farmer Sim 2015 APK çiftçilik oyunu oynamak isteyenlere tavsiyemizdir.
  • Farming Simulator

    Farming Simulator köy kurma oyununu Android cihazınıza indirerek kendinize çiftlik kurabilirsiniz.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.