Animal Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Animal Park Tycoon, arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz eğlenceli zaman geçirten hayvanat bahçesi oyunu.

Animal Park Tycoon, kendi hayvanat bahçemizi açmamıza ve yönetmemize izin veren simülasyon tarzında vakit geçirmek için birebir eğlenceli bir oyun. Aslan, kaplan, ayı, geyik, zebra, fok ve daha onlarca hayvanla bahçemizi oluşturuyor ve ziyaretçilerimizi bekliyoruz.

Farklı ortamlarda şimdiye kadarki en büyük hayvanat bahçesini kurmaya çalıştığımız oyunda işe sıfırdan başlıyoruz. Öncelikle hayvanat bahçemize giden yolları yapıyoruz. Sonrasında hayvanat bahçemizi süsleyen hayvanları sırayla koyuyoruz. Hayvanat bahçemizi süsleyen dekorları da en dikkat çekici yerlere konumlandırdıktan sonra ziyaretçilerin gelmesini bekliyoruz. İlk gün tahmin edeceğiniz üzere fazla sayıda ziyaretçi gelmiyor. Ziyaretçilerin doluşmasını sağlamak için hem barınan hayvan sayısını artırmamız, hem de dış güzelliğe ağırlık vermemiz gerekiyor. Ziyaretçilerin kazandırdıklarıyla hayvanlarımızın bakımını sağlıyor, hayvan sayımızı artırıyor, hayvanat bahçemizi çekici kılan dekorlar satın alabiliyoruz. Tabii ki tüm bunları gerçek parayla da satn almamız mümkün.

Arkadaşlarımızı da dahil edebildiğimiz ve hayvanat bahçelerini de ziyaret edebildiğimiz oyunda hayvan yarışları gibi kısa süreli eğlenceli oyunlar da bulunuyor.

Erkan Calp

Animal Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Animal Park Tycoon, Android cihazlarınızda arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz hayvanat bahçesi oyunu.

Animal Park Tycoon, Android cihazlarımızda tek başımıza oynayabildiğimiz veya arkadaşlarımızı da dahil edebildiğimiz hayvanat bahçesi kurma ve yönetme oyunu.

Her yaştan kişinin severek oynayacağını düşündüğüm renkli görseller ve animasyonlarla zenginleştirilmiş hayvanat bahçesi oyununda amacımız hayvanat bahçemizi mümkün olduğunca çekici hale getirerek ziyaretçilerin akın etmesini sağlamak. Hayvanat bahçelerinde olan tüm hayvanları gördüğümüz oyunda hayvanat bahçemizi süslemek kadar hayvanlarımızın mutluluğunu da sağlamak önemli. Hayvanlarımızın sürekli olarak bakımını yapmamız gerekiyor.

Arkadaşlarımızın hayvanat bahçelerini de ziyaret etmemize izin veren oyunda hayvan yarışları gibi ufak ödüller kazandıran mini oyunlar da bulunuyor.

Erkan Calp

Animal Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Animal Park Tycoon, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz hayvanat bahçesi oyunları arasında.

Animal Park Tycoon, iPhone ve iPad’imizde arkadaşlarımızla da oynayabildiğimiz hayvanat bahçesi kurma ve yönetme oyunu. Ücretsiz olarak sunulan oyunda bir hayvanat bahçesinde bulunması gereken tüm hayvanlar karşımıza çıkıyor. Onları mutlu tutmak birinci görevimiz.

Her yaştan kişinin oynayabileceği tarzda bir hayvanat bahçesi oyunu olan Animal Park Tycoon’da amacımız hayvanat bahçemize olabildiğince ziyaretçi çekmek. Bunu başarabilmek için ilk olarak hayvanat bahçemizin temellerini atıyoruz. Hayvanat bahçemize doğrudan bağlanan yolu oluşturduktan sonra hayvanlarımızı yerleştiriyoruz. Bir yandan hayvanat bahçemizi büyütürken diğer yandan da hayvanlarımızın bakımını yapmamız, onlarla yakından ilgilenmemiz gerekiyor. Tüm bunları eksiksiz yaptığımız hayvanat bahçemiz daha çok kişi tarafından tanınmaya başlıyor ve ziyaretçi akınınıa uğruyoruz.

Hayvan yarışları gibi ufak ödüller kazandıran mini oyunlarla zenginleştirilen Animal Park Tycoon, ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla bir olup oynayabileceğiniz eğlenceli bir hayvanat bahçesi oyunu.

Erkan Calp

Animal Park Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Animal Park Tycoon, Windows Phone platformundaki en iyi hayvanat bahçesi oyunlarından biri.

Animal Park Tycoon, kendi hayvanat bahçemizi açtığımız sürükleyici bir Windows Phone oyunu. Aslan, kaplan, zebra, koala ve daha onlarca hayvanı kendi bahçemize dahil edebiliyoruz.

İster tek başımıza istersek te sosyal ağ hesabımıza bağlanarak arkadaşlarımızla beraber oynayabildiğimiz hayvanat bahçesi oyununda amacımız şimdiye kadarki en geniş yapıda ve popüler hayvanat bahçesi oluşturmak. Bunu başarabilmek elbette kolay değil. Sıfırdan hayvanat bahçemizi oluşturmaya başladığımızdan öncelikle hayvanat bahçemize giden bir yol yapmamız, ardından hayvanlarımızı yerleştirmemiz, akabinde de hayvanat bahçemizin dış görünümünü geliştirmemiz gerekiyor. Hayvanat bahçesi oluştururken ufak ödüller kazandıran mini oyunlara da katılabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Horse Park Tycoon

    Horse Park Tycoon, Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz at parkı yönetme oyunu.
  • Trimmer Tycoon

    Trimmer Tycoon ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Computer Tycoon

    Computer Tycoon, kendi bilgisayar şirketinizi kurarak dünya devi olmaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu
  • Arms Trade Tycoon: Tanks

    Arms Trade Tycoon: Tanks, kendi tank yapım şirketinizi kurabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Şirketinizi kurun, yönetin ve muhteşem tanklar üretin!
  • Zoo Tycoon

    Zoo Tycoon hayvanat bahçesi oyunu olarak, birçok farklı detayı ve mekaniği barındıran farklı bir oyun olarak yayınlanmıştır.
  • Game Studio Tycoon 3

    Game Studio Tycoon 3, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun stüdyosu kurma oyunu.
  • Espresso Tycoon

    Espresso Tycoon, kendi kahve dükkanınızı hayalinizdeki gibi işletebildiğiniz bir yönetim simülatörüdür.
  • Party Hard Tycoon

    Party Hard'ın yaratıcıları, parti organize edip kar etmeye çalıştığınız yeni bir simülasyon oyunu ile karşınızda