Anomaly 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME

Anomaly 2 oldukça kaliteli bir strateji oyunudur

Anomaly 2, Anomaly Warzone Earth ile küçümsenmeyecek bir başarı yakalayan 11 Bit Studios'un yayınladığı serinin hit olmaya aday yeni strateji oyunudur.

Oldukça yaygın olan kule savunma türündeki oyunlara farklı ve eğlenceli bir bakış açısı getiren Anomaly 2'de savunan tarafın yerine saldıran tarafı yönetiyoruz ve düşmanımızın savunma kullelerini ve birliklerini ezerek ilerlemeye çalışıyoruz. İlk oyundaki başarılı elementleri koruyan Anomaly 2'de tek kişilik görevlere yeni özellikler eklenirken yaratıcı ve inanılmaz eğlenceli bir çoklu oyuncu modu oyun severlere sunuluyor.

Kule saldırısı oyunu olarak tanımlanabilecek Anomaly 2'nin senaryosu 2018'de dünyanın alien makinalar tarafından istila edilmesinin ardından gerçekleşen olayları konu alıyor. Bu süreçte insanlar neredeyse yok olmanın eşiğine gelmiştir ve hayatta kalabilmek için bir araya toplanmışlardır. Yemek ve malzeme aramak için donuş tundra ormanlarına yönelen insanların macerası ise yeni oyunumuzda işlenen öğedir.

Anomaly 2 oldukça yüksek kaliteye sahip grafiklerle donatılmıştır. Oynanış da akıcı ve pratik olunca oyundan alınan keyif katlanmaktadır. Oyun sırasında birliklerimizi güçlendirebiliyor ve üst seviye mech robotlara dönüştürebiliyoruz. Oyunun çoklu oyuncu modunda ise arkadaşlarımızla karşı8laşarak kule savunması yapan veya saldıran taraflardan birini seçebiliyoruz. Oyunun çoklu oyuncu modunun bu yapısı oldukça eğlenceli olabilmektedir.

Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Anomaly 2 denenmeye değer bir alternatif olacaktır.

Oyun hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz tanıtım videosunu seyredebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Anomaly 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Anomaly 2, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir kule savunma oyunu.

Anomaly 2, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde keyifle oynayabileceğimiz bir kule savunma oyunu olarak dikkat çekiyor. Farklı disiplinlerde en iyi oyunlar arasında gösterilen Anomaly 2'de kıyamet sonrasında geçen bir hikayeye konuk oluyoruz. Tam bir kaos ortamının hakim olduğu dünyamızda kalan son insanlar olarak yaklaşan uzaylı robotları durdurma görevini üstleniyoruz. Bunu başarması hiç de kolay olmuyor çünkü karşımızda duran birimler teknolojik olarak son derece üstün ekipmanlar ve silahlarla donatılmış.

Neyse ki hala sağlıklı düşünme yetimize sahibiz ve düşman birimlerini yenebilmek için gerekli olan stratejik planlamaları yapabiliyoruz. Karşımızda duran ölüm makinelerini yenebilmek amacıyla uygulayabileceğimiz binlerce farklı strateji bulunuyor. Rakibi iyi bir şekilde analiz etmeli ve planlarımızı eksiksiz olarak uygulamalıyız. Aksi halde bu savaştan boynu bükük ayrılmak zorunda kalırız.

Gelişmiş üç boyutlu grafik modellemelerini mükemmel ses efektleriyle zenginleştiren oyunda tam bir görsel şölen yaşıyoruz. Patlamalar ve ateş etme efektleri harika bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Elbette bu, oyunun tek güçlü olduğu nokta değil. Farklı oyun modlarıyla oyunculara daima farklı deneyimler yaşatan Anomaly 2'de dikkatimizi çeken en önemli ayrıntı multiplayer modu oldu. Bu mod sayesinde gerçek rakiplere karşı savaşabiliyoruz.

Uzun süre oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız Anomaly 2 beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Hem görsel hem de hikaye olarak en iyi strateji ve savaş oyunlar arasında rahatlıkla yerini alabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Anomaly Korea

    Anomaly Korea, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel grafiklere sahip bir kule saldırı oyunudur.
  • Clandestine: Anomaly

    Clandestine: Anomaly'de kendi sokağımızda ve hatta evimizde uzaylılara karşı mücadele ediyoruz.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Civilization Revolution 2

    Civilization Revolution 2 başarılı bir mobil strateji oyunudur
  • Tribal Wars 2

    Tribal Wars 2 online altyapıya sahip olan bir strateji oyunudur