Ant Smasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,488 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Ant Smasher ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir böcek ezme oyunudur.

Ant Smasher son derece tuhaf bir oyun olarak dikkat çekiyor. Ana akım oyunlardan sıkılıp biraz daha farklı çalışmalara göz atmak istiyorsanız Ant Smasher size bu konuda iyi bir alternatif olacaktır.

Oyundaki temel amacımız ekranda gruplar halinde dolaşan karıncaları ezmek. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var o da sadece karıncaları ezmek ve arılara asla dokunmamak. Arıları ezerseniz oyun biter! Her yaştan oyunculara hitap eden bu oyunda gerçekçiliği artırmak adına detaylı modellemeler ve gerçekçi ses efektlerine yer verilmiş. Bunlar keyif faktörünü artırıyor olsalar da bazen tiksindirici olabiliyor.

Global çapta hazırlanan skor tabloları, oyuncuların sürekli daha yüksek skorlar almaları konusunda ateşleyici bir güç oluyor. Farklı oyun modlarıyla zenginleştirilen oyun her yaştan oyunsever hitap ediyor ve gerçekten de keyifli bir alternatif olarak öne çıkıyor. Bakalım el ve göz koordinasyonunuz ne derece iyi çalışıyor?

Emircan Erdoğan

Ant Smasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Ant Smasher parmaklarımızı kullanarak böcek ezmeye çalıştığımız ilginç bir oyun.

Ant Smasher dünya üzerinde pek çok oyunsever tarafından keyifle oynanan bir oyun fakat bu popülerliğini neye borçlu anlamak gerçekten çok güç. Oyunda ekranda bir grup böcek dolanıyor ve biz de parmaklarımızla bu böcekleri ezmeye çalışıyoruz.

İlk başlarda ekranda az miktarda böcek çıkıyor fakat zamanla böcek sayısı bir hayli artıyor ve işler daha da zorlaşıyor. Bu aşamada birkaç parmağımızı aynı anda kullanmak zorunda kalıyoruz. Dikkat etmemiz gereken birkaç nokta mevcut. Öncelikle sadece karıncaları ezmeye çalışıyoruz. Eğer arıya dokunursak oyun sona eriyor. Her yaştan oyunsevere hitap eden Ant Smasher’da mümkün olduğunca gerçekçi görüntüler ve ses efektlerine yer verilmiş.

Bu ses efektleri zaman zaman tiksindirici olabiliyor fakat gerçekçilik adına iyi bir detay olduğunu belirtmek gerekiyor. Ana akım oyunlardan sıkıldıysanız ve biraz olsun farklı bir şeyler denemek istiyorsanız Ant Smasher’ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slime Smasher EX

    Slime Smasher EX, reflekslerinizi konuşturmanız gereken Android oyunlarından biri.
  • Rage Meme Smasher FREE

    Rage Meme Smasher FREE oldukça komik ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Zombie Smasher

    Zombie Smasher adından da anlaşılabileceği gibi zombileri ezdiğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Fly Smasher

    Fly Smasher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde yeteneklerinizi konuşturarak ekrandaki tüm sinekleri öldürmeye çalışacağınız eğlenceli ve stres atmanızı sağlayan ücretsiz bir oyundur.
  • Disco Ant

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Little Zombie Smasher

    Little Zombie Smasher Android için geliştirilen bir zombi ezme oyunudur.
  • Fish Smasher

    Fish Smasher, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Ball Smasher

    Objeleri parçalayarak geri dönüşüme gönder.