Anti-Keylogger

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
2.9/5 ZİYARETÇİ
78,976 TOPLAM İNDİRME
5.78 MB DOSYA BOYUTU

Kişisel bilgilerinize erişilmesine olanak tanıyacak şifrelerinizi ele geçirebilen keylogger yazılımlarını bilgisayarınızdan uzak tutmak için kullanabileceğiniz gelişmiş bir araç.

İnternette dolaşırken veya bilgisayarınızda yaptığınız her işlemi kaydeden ve hesap şifrelerinizin başkaları tarafından ele geçirilmesini sağlayan keylogger yazılımlara karşı kullanabileceğiniz Anti-Keylogger ile artık kişisel bilgilerinizin güvenliğini daha kolay sağlayabilirsiniz.

Güvenlik duvarınızı aşmayı başarabilmiş keylogger yazılımları temizlemek için kullanabileceğiniz bu gelişmiş araç ile kişisel bilgilerinizin ve şifrelerinizin güvenliği sağlayabilir ve başkalarının bu bilgilere erişmelerini engelleyebilirsiniz. Program sisteme sızarak bilgi çalan yazılımları engellemek için en etkili çözümü sunuyor. Arka planda sessizce çalışan program işlemlerinizi bölmeden çalışır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Keylogger Detector

    Şifrelerim Çalınıyor Diyorsan Bu Program Tam Senlik...
  • Zarvin Antilogger

    Bu programı ücretsiz olarak kullanabilir ve bilgisayarınızda bulunabilecek keylogger programları tespit edebilirsiniz.
  • Zemana AntiLogger Free

    Zemana AntiLogger Free internet üzerinden bilgisayarınıza bulaşabilecek herhangi bir keylogger yazılımdan sisteminizi korur.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • SUPERAntiSpyware Professional

    Spyware, adware, trojan, keylogger, rootkit, dialer gibi zararlı yazılımlara karşı kullanabileceğiniz gelişmiş ve profesyonel bir koruma programı.
  • Max Anti Spyware Pro

    Max Anti Spyware Pro özel bir spyware temizleyicisidir.
  • Kaspersky Anti-Ransomware Tool

    Kaspersky Anti-Ransomware Tool, ev kullanıcıları için ücretsiz fidye yazılımlarından korunma aracı.