Ants in Phone

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
168 TOPLAM İNDİRME
0.58 MB DOSYA BOYUTU

Ants in Phone, Android cihazlarınızın ekranında karıncalar dolaşmasını sağlayan oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.

Ants in Phone, akıllı telefon ve tabletlerinizin ekranlarında karıncaların gezmesini sağlayan bir eğlence uygulamasıdır. Android cihazınızda hangi uygulama çalışırsa çalışsın etkilenmeden ekranınıza karıncaları getiren uygulama ile tanıdığınız kişileri korkutabilmek ve şakalar yapmak mümkün.

Ekranda bulunan karıncılara dokunarak onları ezebiliyorsunuz. Belirli aralıklar ile ekranınızdan geçen karıncılara karşı hızlı tepki verirseniz hepsini ezebilirsiniz. Ezdiğiniz karınca sayısı ve istatiklerini uygulama içerisinden kontrol edebilirsiniz. Karıncaların gezme sıklığını da uygulama içerisinden ayarlabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın telefon veya tabletini kısa süreliğine kullanırken hemen indirip yükleyerek onlara oldukça eğlenceli şakalar yapabilirsiniz veya kendi cihazınızı başka bir arkadaşınıza kullanması için verirken bu uygulama sayesinde çok eğlenebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirbileceğiniz uygulama ile canınız sıkıldığında yad boş zamanlarınızda Android cihazınızın ekranındaki karıncaları ezerek eğlenebilirsiniz. Karıncalar uygulama içerisinde değil direkt olarak cihanızızın ekranında gözükür.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Armies & Ants

    Armies & Ants, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu.
  • Broke My Phone

    Broke My Phone, Android telefon ve tabletlerinizin ekranlarını kırıkmış gibi gösteren eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • BBC Earth: Life in VR

    BBC Earth: Life in VR uygulaması ile sualtı dünyasını keşfedin.
  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Switch to Windows Phone

    Switch to Windows Phone ile Android cihazınızdaki kişilerinizi, kısa mesajlarınızı, medyalarınızı Windows Phone cihazınıza aktarabiliyorsunuz.
  • Around the World in 80 Days

    Android Around the World in 80 Days oyununda zekanın sınırlarını zorlayacak bir taraftan beyin jimnastiği yaparken diğer taraftan ise eğlence dolu anlar geçireceksiniz.
  • World Phone

    World Phone ucuza yurt dışını aramanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Tiny Phone People

    Tiny Phone People ile Android cihazlarınızın ekranını ilginç bir temayla kişiselleştirebilirsiniz.