Anvide Disk Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
1.52 MB DOSYA BOYUTU

Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.

Anvide Disk Cleaner, sisteminiz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları, geçersiz kısayolları ve geçmiş kayıtları tarayak bulan ve kolayca silmenize olanak sağlayan bir sistem aracıdır.

Programın kullanıcı dostu arayüzü ve oldukça iyi organize edilmiş menüleri sayesinde yapmak istediğiniz her türlü işlevi kolay bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Her seviyeden bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla kullanabileceği bir program olan Anvide Disk Cleaner, oldukça işlevseldir.

Hızlı tarama motoru sayesinde güvenli bir şekilde gereksiz dosyaları ve klasörlerin bölümlerini bulan program, kullanıcıların bu gereksiz dosyaları silerek ekstra depolama alanı ve sistem performansı kazanmalarına olanak sağlar.

Klasik sistem bakım araçlarından çok da farkı olmayan Anvide Disk Cleaner'ı bir alternatif olarak deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simnet Disk Cleaner

    Simnet Disk Cleaner sisteminizde bulunan gereksiz dosyaları silerek size fazladan sabit disk alanı kazandıran başarılı bir programdır.
  • Disk Cleaner Free

    Disk Cleaner Free bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit diskinizi temizlemenize ve optimize etmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • GiliSoft Free Disk Cleaner

    Windows için GiliSoft Free Disk Cleaner programı, hızlı ve güvenli bir çöp dosya temizleme programıdır.
  • Little Disk Cleaner

    Little Disk Cleaner sabit diskinizde bulunan gereksiz dosyaları temizlemek için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır.
  • WinMend Disk Cleaner

    WinMend Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerinde yer alan gereksiz dosyaları güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Disk Cleaner

    Yönetimsel programları denetleyen disk temizleyicisi.
  • Soft4Boost Disk Cleaner

    Bu programı kullanarak harddiskinizde varolan tüm gereksiz dosya ve programları temizleyebilirsiniz.
  • Eusing Cleaner

    Eusing Cleaner, ücretsiz sistem optimizasyonu ve gizli temizleme aracıdır. Bu program, sisteminizde kullanılmayan dosyaları, geçersiz kayıt defteri girdilerini bulmanızı ve kaldırmanızı sağlar.