Anvil: War of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Anvil: War of Heroes mobil oyunu, kart oyunu dinamikleriyle strateji türünü harmanlayan başarılı bir oyundur.

Anvil: War of Heroes mobil oyununun Android sürümü henüz tam sürüm halinde piyasaya sürülmese de oyununun deneme sürümünü şu an için oynayabilirsiniz. Strateji, savaş ve kart oyun türlerini başarıyla birleştiren Anvil: War of Heroes mobil oyununda arkadaşlarınızla ya da diğer kullanıcılarla birlikte oluşturacağınız ekiplerle savaşlara katılabilir ve destenizi en etkili şekilde kullanabilirsiniz.

Kartlarda yer alan kahramanları geliştirmek yerine stratejilerinizi ve oyun varyasyonlarınızı geliştirebilir ve çeşitlendirebilirsiniz. Yani kartlarda yer alan kahramanlar her zaman standart kalacaktır. Oyunda ilerledikçe yeni stratejiler öğrenecek ve başarılarınızı sosyal medyada paylaşabileceksiniz. Keyifle oynayacağınız Anvil: War of Heroes mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Anvil: War of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Anvil: War of Heroes, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen kart ve strateji türlerini başarıyla harmanlayan bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Anvil: War of Heroes mobil oyunu, ilk bakışta kart oyunu gibi görünse de savaş unsurları içeren bir strateji oyunu olduğunu söylemekte fayda var.

Anvil: War of Heroes mobil oyununda kart desteleriyle stratejinizi belirleyeceksiniz. Ardından kendi sisteminizle savaşa katılacaksınız. Yani Anvil: War of Heroes mobil oyunu savaş, kart ve strateji oyun türlerini aynı anda içeriyor.

Anvil: War of Heroes mobil oyununda kart destelerinizi en etkin şekilde kullanmaya çalışacaksınız. Kartların üzerinde yer alan kahramanlarınızı geliştirmeniz oyunda mümkün olmuyor. Ancak oyunda usta oldukça yeni stratejiler öğrenerek bir nevi kendinizi geliştirme imkanına sahipsiniz. Oyunda elde ettiğiniz başarıları da sosyal medyada paylaşabilirsiniz. Birlikte zaferler elde edeceğiniz ekibinizi toplayıp savaşa katılmak için Anvil: War of Heroes mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Heroes of War: Orcs vs Knights

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Epic Heroes War

    Epic Heroes War, ücretsiz olarak indirebileceğimiz kaliteli bir strateji oyunu.
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Viking: Heroes War

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Bloodline: Heroes of Lithas APK

    Bloodline: Heroes of Lithas Ask ile Android platformunda sürükleyici bir strateji deneyimi sizleri bekliyor.