Any DVD Cloner

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
596 TOPLAM İNDİRME
5.39 MB DOSYA BOYUTU

Any DVD Cloner, DVD diskleri kopyalayabileceğiniz, yazdırabileceğiniz ve silebileceğiniz güçlü bir DVD kopyalama aracıdır.

Any DVD Cloner, kullanıcıların ellerinde bulunan DVD filmleri en hızlı ve kolay şekilde kopyalayabilmeleri için tasarlanmış olan güçlü bir DVD kopyalama programıdır.

Oldukça modern ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan programın ana penceresi üzerinde gerçekleştirmek istediğiniz tüm işlemlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

DVD yedekleme aracı sayesinde DVD filmlerinizi bilgisayarınıza veya başka bir DVD disk üzerine yüksek kopyalama hızı ile kopyalayabilir, DVD9'dan DVD5 formatına yüksek kalitede sıkıştırma yapabilir, DVD diskleri doğrudan DVD klasörlerine veya görüntü dosyalarına kopyalayabilir ve DVD kopyalama işlemi gerçekleştiği sırada DVD film önizlemesi yapabilirsiniz.

Bu noktada Any DVD Cloner, DVD filmlerinizi bilgisayarınıza veya diğer DVD diskler üzerine yedeklemek için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Sadece bir kaç tıklamayla favori filmlerinizin yedeğini almanıza yardımcı olacak programı çok seveceğinize eminim.

Sahip olduğunuz orijinal film DVD'lerinin herhangi bir şekilde zarar görmesini engellemek ve arşivinizde temiz bir şekilde yer almasını istiyorsanız, Any DVD Cloner tam ihtiyacınız olan program olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soft4Boost DVD Cloner

    Soft4Boost DVD Cloner, DVD filmlerinizi bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan kullanışlı bir DVD kopyalama programıdır.
  • DVD-Cloner

    DVD'lerinizi kolaylıkla ve çok hızlı bir şekilde kopyalayın, dönüştürün ve yazın!
  • Free Any Burn

    Free Any Burn, küçük boyutuna rağmen gerçekten çok fonksiyonlu ve profesyonel bir CD/DVD/Blu-ray yazma aracıdır.
  • Any Audio Grabber

    Any Audio Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınız üzerine farklı ses formatlarında kaydetmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • DVD Author Plus

    DVD Author Plus ile her tür CD/DVD işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. CD/DVD yazdırma, kopyalama, yedek alma ve daha fazlası.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.