AnyMote

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

AnyMote, Android cihaz kullanıcıları için geliştirilmiş evrensel uzaktan kumanda uygulaması.

AnyMote, Smart TV, ses sistemi, uydu alıcısı başta olmak üzere kumandayla kontrol edilen her cihazı Android telefon ve tabletten kontrol etmenize imkan tanıyan diğer deyişle kumandanızın yerine kullanabileceğiniz uzaktan kumanda uygulaması.

Çoğu Android cihazla uyumlu olan akıllı kumanda uygulaması AnyMote’un televizyon dışında cihazları da kontrol etmeye izin vermesi dışında da yetenekleri bulunuyor. Arama geldiğinde tv ve ses sisteminin sesinin otomatik olarak kapatılması, tek dokunuşla tv, oyun konsolu ve ses sisteminin açılıp HDMI 1’e geçilmesi, oyun oynarken bile komut verme, widget desteği, özelleştirilebilir kontrol tuşları birçok evrensel uzaktan kumanda uygulamalarında görmediğimiz özellikler.

Erkan Calp

AnyMote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,595 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

AnyMote, iPhone ve iPad cihaz kullanıcıları için ücretsiz evrensel uzaktan kumanda uygulaması.

AnyMote, Smart TV, ev sinema sistemi, set üstü kutusu, projektör klima kısacası kumanda ile yönetilebilen her türlü cihazın yanı sıra ampül, hoparlör, medya yöneticileri gibi ağa bağlı WiFi cihazlarını tek bir kumandadan kontrol etme kolaylığı tanıyan iPhone ve iPad cihazlarla da uyumlu evrensel uzaktan kumanda uygulaması.

Mobil cihazlar için geliştirilmiş uzaktan kumanda uygulamalarından oldukaç farklı bir uygulama AnyMote. AnyMote Home cihazı aracılığıyla kızılötesi sensörü olmayan iOS cihazlara da uzaktan kumanda işlevi kazandırması dışında özellik olarak ta gelişmiş. Kızılötesi ve WiFi bağlantılarını destekleyen 1 milyondan fazla cihazla uyumlu olan kumandada klasik ses, kanal değiştirme menüsünü dilediğinizce özelleştirebiliyor, makro atayabiliyorsunuz. (telefon çaldığında televizyonun sesini kapat, tv’yi açtığımda hdmi 1’ geç ve ses sistemi aç gibi; örnekler çoğaltılabilir)

Kolay kullanım sunan modern hatlara sahip kullanıcı arayüzüne sahip olan uzaktan kumandanın ücretsiz olması ise – platformu göz önüne aldığımızda – şaşırtıcı. Tek eksi yanı iOS cihazlarda kızılötesi olmadığından ek cihaz almaya yönlendirmesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, Android telefon ve tablet için donanım bilgisi uygulaması.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.