AoA DVD Ripper

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,992 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

DVD filmlerinizdeki istediğiniz sahneleri kesip çıkartabileceğiniz ve popüler tüm formatlarda kaydedebileceğiniz bir ripleme programı arıyorsanız AoA DVD Ripper tam size göre.

AoA DVD Ripper ile artık kolay ve hızlı bir şekilde DVD'lerinizin istediğiniz bölümlerini kesebilir ve farklı formatlarda kaydedebilirsiniz. Yüksek kalitede AVI (DivX, XviD), WMV (Zune, Pocket PC), 3GP (Mobil araçlar için), MP4 (iPod, PSP, Apple TV, ve MP4 Player), Flash Video (*.flv),VCD (MPEG-1) ve SVCD (MPEG-2) formatlarında kayıtlar yapabilirsiniz. Ayrıca DVD filmlerden ses dosyalarını da ayırabilen bu program sayesinde arkadaşlarınıza merak ettiğiniz veya sevdiğiniz bölümleri filmin tamamını göstermeden izletebilirsiniz. Ayrıca yine sevdiğiniz bölümleri taşınabilir medya aracınız ile istediğiniz heryerde izleyebilirsiniz.

Yeni versiyonda FLV kayıt seçeneği de getirilmiştir.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AoA DVD Creator

    Bilgisayarınızda keyifle izlediğiniz filmleri DVD playerınızda görüntüleyemiyorsanız, AoA DVD Creator programı sayesinde kısa süre içerisinde filmleri DVD'ye çekebilir, aileniz ve arkadaşlarınızla izleyebilirsiniz.
  • WonderFox DVD Ripper Pro

    WonderFox DVD Ripper Pro, DVD'lerinizi ripleyerek içindeki videolarınızı bilgisayara kopyalayabileceğiniz başarılı DVD Ripleme programlarından bir tanesi.
  • idoo DVD Ripper Free

    idoo DVD Ripper Free ile DVD disklerinizi kolayca AVI, MP4 ve diğer popüler video ve ses formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • AVGO Free DVD Ripper

    AVGO Free DVD Ripper, DVD filmleri bilgisayara kaydetmek için kullanabileceğiniz güvenilir ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • DVD Ripper Free

    DVD Ripper Free, DVD video içeriklerini farklı video formatlarına dönüştürmenize olanak tanıyan başarılı bir yazılımdır.
  • WinX Free DVD to FLV Ripper

    WinX Free DVD to FLV Ripper, DVD disklerinizi FLV formatında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
  • MacX DVD Ripper Pro

    MacX DVD Ripper Pro, bilgisayarınıza takacağınız DVD'leri kopyalayarak farklı formatlara dönüştürebileceğiniz kullanışlı ve profesyonel bir yazılımdır.
  • 1st DVD Ripper

    CD ve DVD lerinizi kopyalayabileceğiniz kullanışlı bir program