Apowersoft Phone Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8,862 TOPLAM İNDİRME
41.74 MB DOSYA BOYUTU

Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır

Apowersoft Phone Manager ya da Türkçe adıyla Apowersoft Telefon Yöneticisi kullanıcılara akıllı telefonları ve bilgisayarları arasında kolayca dosya transferi yapabilme imkanı veren bir telefon yönetme programı.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz bir yazılım olan Apowersoft Phone Manager'ı aynı zamanda bir telefon yedekleme programı olarak da kullanabiliyorsunuz. Program temel olarak Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonunuz veya iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonunuz arasında bir köprü oluyor ve bilgisayarınız üzerinden kolayca bu cihazları yönetmenizi mümkün kılıyor. Program ile telefonunuzun içindeki dosyalara göz atabilir, telefonunuza dosya atabilir veya telefonunuzdaki dosyaları bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Bunun yanında fotoğraf, müzik, video, SMS, rehber gibi önemli verilerinizi Apowersoft Phone Manager aracılığıyla bilgisayarınıza yedekleyebilir ve dilediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz.

Apowersoft Phone Manager ile Android dosya transferi ve iOS dosya transferi işlemlerini telefonunuzun kablosuyla gerçekleştirebiliyorsunuz. Android cihazlar için kablosuz dosya transferi imkanı da veriliyor. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

  • Apowersoft Phone Manager Android uygulamasını telefonunuza bu bağlantıyı kullanarak indirin:
     
  • Bilgisayarınıza indirdiğiniz Apowersoft Phone Manager programını çalıştırın. Program ana ekranında yer alan QR kodunu tanıtmak için telefonunuzda Apowersoft Phone Manager uygulamasını çalıştırın
  • Apowersoft Phone Manager Android uygulaması ile QR kodunu taratın veya uygulamanın size verdiği onaylama kodunu bilgisayarınızda açık olan Apowersoft Phone Manager programına girerek cihazları eşleştirin

Programın tamamen Türkçe arayüze sahip olması büyük bir artı puan.

Can Erdil Şentürk

Apowersoft Phone Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
349 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır

Apowersoft Phone Manager kullanıcılara kablosuz dosya transferi ve telefon yedekleme konularında yardımcı olan bir telefon yöneticisi.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama olan Apowersoft Phone Manager, ya da Türkçe adıyla Apowersoft Telefon Yöneticisi kolay bir şekilde telefonunuzdan bilgisayarınıza veya bilgisayarınızdan telefonunuza dosya göndermenizi sağlıyor. Bunun yanında telefonunuzda SMS, fotoğraf, video, ses dosyası, rehber gibi önemli bilgileri bilgisayarınıza yedekleyebiliyor ve ihtiyaç duyduğunuzda bilgisayarınızdan geri yükleyebiliyorsunuz. Apowersoft Phone Manager Android cihazınızdan kablo yardımıyla dosya transferi yapmanızı da mümkün kılıyor.

Apowersoft Phone Manager uygulamasından yararlanarak bilgisayarınız ile telefonunuz arasında dosya transferi yapmanız için şu adımları izlemeniz yeterli:

Bu adımlardan sonra cep telefonunuzdaki klasörleri kablosuz bağlantı üzerinden yönetebileceksiniz. Uygulamanın tamamen Türkçe arayüze sahip olması pratik bir kullanım sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tenorshare Partition Manager

    Tenorshare Partition Manager adlı yardımcı program ile dosya sistemini, bölüm etiketlerini ve sürücü harflerini kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Oxygen Phone Manager II (Nokia Telefonlar İçin)

    Bilgisayarınızdan cep telefonunuza dilediğiniz dosyaları aktarın, telefonunuzun yönetimini pc üzerinden yapın.
  • Advanced PDF Manager

    Advanced PDF Manager, çok güçlü, popüler ve kullanışlı bir PDF yönetim programı. PDF dosyaları üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmanıza yardımcı olur.
  • NoDrives Manager

    NoDrives Manager ile bilgisayarınızdaki sabit disk sürücülerini tamamen görünmez hale getirebilirsiniz.
  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • Hard Disk Manager

    Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.
  • Far Manager

    Far Manager, Windows işletim sistemi bulunan bilgisayarlarınız üzerinde dosya ve arşiv yönetimini yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir yaızlım.
  • Attribute Manager v.2.35

    Attribute Manager, bilgisayarınızın içerisindeki her türlü dosya formatını destekler, dosyalarınızı belli kategorilere ayırarak kataloglar.