Appeak Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
436 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.

Appeak Poker, beklemeden, reklamsız ve online olarak hızlıca poker oynayabileceğiniz bir Android kart oyunu.

Texas Holdem Poker oyunları oynarken keyif alıyorsanız Appeak Poker ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda giriş yaptığınız her gün yaklaşık 7000 çip ücretsiz olarak hesabınıza yükleniyor. Özellikle yeni başlayanlara yönelik özellikleri sayesinde daha da eğlenceli hale gelen oyunda kendinizi gerçekten bir poker masasında oturuyor gibi hissedebiliyorsunuz.

Şık ve modern masa tasarımları sayesinde gözlere de hitap etmeyi başaran Appeak Poker'de poker oynamak için tek yapmanız gereken play tuşuna basmak.

100.000'den fazla aktif oyuncu sayısına ulaşan oyunda kendiniz için seçebileceğiniz 40'dan fazla avatar bulunuyor. Düzenlenen turnuvalara girerek büyük çip ödüllerini kazanma şansı elde edeceğiniz oyunda oyunun akışı oldukça hızlı. Böylelikle oynarken sıkılmıyorsunuz.

Şans ve tecrübenin bir araya gelmesiyle bol bol çip kazanacağınız oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Appeak Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
15.3 MB DOSYA BOYUTU

Appeak Poker, online olarak Dünya üzerindeki diğer poker oyuncuları ile karşı karşıya gelip kozlarınızı paylaşacağınız ücretsiz bir iOS poker oyunu.

Appeak Poker, size bildiğiniz poker oyunlarını unutturarak kendisinin bağımlısı yapacak olan ücretsiz ve online bir texas holdem poker oyunu. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indireceğiniz oyuna play tuşuna basarak saniyeler içerisinde başlama imkanına sahipsiniz.

Akıcı oynanış ve yapısı sayesinde her zaman eğlenmenizi sağlayan oyunda kazanmak için zaman zaman risk almanız gerekiyor ya da masadaki diğer rakiplerinizin yaptığı blöflerini görerek onların çiplerini alabilirsiniz.

Eğer çipiniz biterse üzülmenize gerek yok. Çünkü Appeak Poker'e giriş yapacağınız her gün için size 7000 çip veriliyor. Bu çipleri kullanarak oyunda sahip olduğunuz çip miktarını arttırabilirsiniz. Eğer bu çipleri de bitirirseniz, oyun içiden mağazadan çip satın alma opsiyonu sunuluyor.

Oldukça fazla sayıda online oyuncuya sahip olan oyunun Android versiyonu da bulunuyor. Dilerseniz oyunu arkadaşlarınıza tavsiye ederek onlarla birlikte poker oynama keyfi de yapabiliyorsunuz.

Profiliniz için seçebileceğiniz 40'tan fazla profil resmi bulunan oyunda yeni gireceğiniz poker masaları da oldukça hızlı açılıyor. Oyunun geneline yayılmış olan hızlılık şahsen beni tatmin etti. Genelde bu tür oyunlarda sıkıcı beklemeler olur. Fakat Appeak Poker'de neredeyse bekleme süresi yok gibi.

100.000 online oyuncu iile birlikte gerçek poker keyfini hissedeceğiniz oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen oynamaya başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Full Tilt Poker

    Full Tilt Poker, Android mobil cihazlar için özel olarak tasarlanan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android poker oyunu.
  • Poker Friends

    Poker Friends, açacağınız özel odalarda sadece davet ettiğiniz arkadaşlarınız ile poker oynama keyfi yaşayabilirsiniz.