Araba Duvar Kağıtları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
396 TOPLAM İNDİRME

Araba Duvar Kağıtları ile canlı araba resimlerini telefonunuzun duvar kağıdı olarak ayarlayabiliyorsunuz

Araba Duvar Kağıtları, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir duvar kağıdı uygulamasıdır. Yüzlerce araba resminin yer aldığı uygulama ile yüksek çözünürlüklü resimleri telefonunuza ayarlayabiliyorsunuz.

Telefonunuzun varsayılan duvar kağıdını değiştirmenize olanak sağlayan Araba Duvar Kağıtları uygulaması, yüksek çözünürlüklü araba resimlerini bulabileceğiniz bir uygulamadır. Tamamı HD kalitede olan resimleri dilediğiniz gib ekranınıza ayarlayabiliyor ve telefonunuza renk katabiliyorsunuz. Sürekli güncellenen arşiviyle de en güzel resimlere ulaşabiliyorsunuz. Farklı kategorilerin yer aldığı uygulama ile Mercedes, Aston Martin, Porsche, Alfa Romeo, Mini Cooper, Bugatti, Lamborghini, Land Rover, Bentley, Ferrari, Audi, Volvo, Jaguar, BMW, Cadillac, Mazda, Tofaş ve daha pek çok ünlü dünya markasının arabalarının resimlerine ulaşabiliyorsunuz. Klasik araba resimlerinin de yer aldığı Araba Duvar Kağıtları, klasik severleri de düşünmüş. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile resmi seçtikten sonra "Set as Wallpaper" demeniz yeterli oluyor.

Arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz resimleri de içeren Araba Duvar Kağıtları, kolay bir kullanıma sahip. Araba sevdalılarının telefonlarında olması gereken Araba Duvar Kağıtları'nı sakın kaçırmayın.

Araba Duvar Kağıtları uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 9Apps (APK)

    9Apps, ücretsiz Android oyunları ve uygulamaları, duvar kağıtları, temalar, zil sesleri içeriyor.
  • Wallcraft APK

    Android duvar kağıdı uygulaması Wallcraft APK, cep telefonunuz için 4k ve HD duvar kağıtları sunar. 4d ve 3 boyutlu duvar kağıdı da bulabilirsiniz.
  • TapDeck

    TapDeck, Android mobil cihazlarınızda kullanacağınız duvar kağıtları bulmanıza yardımcı olacak olan ücretsiz ve gelişmiş bir Android uygulaması.
  • Atatürk Duvar Kağıtları

    Atatürk Duvar Kağıtları, içinde Mustafa Kemal Atatürk'e ait fotoğrafların yer aldığı bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • LG G2 HD Duvar Kağıtları

    LG G2 HD Duvar Kağıtları, LG G2 model android cihaz üzerinde ve diğer Android cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz birbirinden güzel HD duvar kağıtları bulunduran yararlı bir kişiselleştirme uygulamasıdır.
  • İstanbul Duvar Kağıtları

    İstanbul Duvar Kağıtları, İstanbul şehrinin en güzel manzaralarından oluşan ücretsiz bir duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Fenerbahçe Duvar Kağıtları

    Fenerbahçe Duvar Kağıtları, Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak geliştirilen ücretsiz bir Android Fenerbahçe duvar kağıdı uygulaması.
  • Abstruct

    Kreatif duvar kağıtları artık 4K olarak telefonunda.