Araba Park Etme 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
923 TOPLAM İNDİRME

Araba Park Etme 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur

Araba Park Etme 3D eğer sürüş yeteneklerinizi zorlu bir teste sokmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil sürüş simülasyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir park etme oyunu lan Araba Park Etme 3D'de oyuncular araçlarıyla farklı şartlar altında en doğru şekilde park etmeye çalışıyorlar. Oyun boyunca araçlarımızı park ederken zamana karşı mücadele ediyoruz. Bir yandan aracımızı doğru açıya sokmak için uğraşırken diğer yandan zamanın ilerliyor oluşu bize bolca heyecan yaşatıyor.

Araba Park Etme 3D'de oyunculara farklı araç seçenekleri sunulmakta. Oyunda bölümleri tamamladıkça yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Araçlarımızı kullanırken farklı kamera açıları arasında geçiş yapabilmemiz de mümkün. Bu sayede park ederken daha rahat görüş elde edebiliyoruz.

Araba Park Etme 3D'nin grafiklerinin genel anlamda ortalama kalitede olduğu söylenebilir. Buna rağmen araç grafikleri ortalamanın üzerinde bir grafik kalitesi sergiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Parking 3D

    Android Truck Parking 3D oyunu özellikle park etme oyunlarını sevenler için etkileyici bir deneyim sunuyor.
  • Modern Driving School 3D

    Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • 3D Parking Game 2016

    3D Parking Game 2016, spor ve lüks araçları kullanarak park etmeniz gereken eğlenceli ve 3 boyutlu bir Android araba park etme oyunu.
  • Backyard Parking 3D

    Backyard Parking 3D muhteşem grafik modellemeleriyle dikkat çeken keyifli bir araba park etme oyunudur.
  • 3D Spor Araba Park Etme

    3D Spor Araba Park Etme, araba park etmeye çalıştığınız bir mobil oyundur
  • Araba Park Etme

    Araba park etme oyunu, sürücüler için hazırlanan simülasyon niteliğinde bir oyundur.
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu
  • Driving School 3D Parking

    Driving School 3D Parking, farklı modellerdeki arabalardan birini seçerek hem size verilen park etme görevlerini yapacağınız hem de arabanızı modifiye edeceğiniz eğlenceli bir araba park etme oyunu.