Arama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME

iPhone, iPad ve iPod Touch için Arama uygulaması, iOS cihazınızda aramak istediğiniz kelimeyi, istediğiniz web sitesinde kolay ve hızlı şekilde aramanızı sağlar.

iPhone, iPad ve iPod Touch için Arama uygulaması, iOS cihazınızda aramak istediğiniz kelimeyi, istediğiniz web sitesinde kolay ve hızlı şekilde aramanızı sağlar.

Arama sonucunu internet tarayıcınızda tam ekran halinde gösteren uygulama, tekrar arama yapmak istemeniz halinde geri tuşu ile arama ekranına dönüp, kelimeyi başka web sitesinde aramanıza olanak tanır. Ayrıca uygulamanın açacağı tarayıcıda arama sonucunu görmek istemezseniz sayfanın alt kısmındaki e ikonu, iPhone’un Safari tarayıcısını açabilir. Bu araç, “Güncelle” butonu üzerinden yeni arama parametrelerini alabilir.

Uygulama şu kategorilerde ve web sitelerinde arama yapabilmektedir: Ansiklopedi (wikipedia), Sinema (beyazperde), Bilgi kaynağı (ekşisözlük), Arkadaşlarını ara (facebook), Sözlük (sesli sözlük), Görseller (images.google),  Hava Durumu (dmi), Ucuz 2.El (gittigidiyor), Ucuz 2.El-II (sahibinden), Ucuz Ürün Bul (akakçe), Ucuz Ürün Bul-II (cimri), Online Mağaza (hepsiburada), Kitap (kitapyurdu), Rüya Tabiri (astroloji.org),  Film Veritabanı (imdb), Yemek Tarifi (yemektarifleri.org), Fotoğraf (flickr.com), Yeni Arama Motoru (wolfram), Arama Motoru (google), TV Rehberi (milliyet), İlan Arama (arakibulaki), Döviz Kurları (tcmb.gov),  AppStore Uygulama (uquery), İş Arama Motoru (careerjet).

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SEO Manager Free

    SEO Manager uygulaması web sitenizin arama motoru optimizasyonunu analiz etmenize yardımcı olan bir uygulama.
  • Google Search

    Google’ın son arama uygulamasıyla daha hızlı ve daha kolay araştırın.
  • iCaller

    iPhone'unuzun standart arama yapma özelliklerinden sıkıldıysanız daha kolay kullanım sağlayan bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • DuckDuckGo

    DuckDuckGo güvenli bir arama motorudur
  • CamFind

    CamFind ile kameranızı kullanarak arama yapabilirsiniz.
  • Yandex.Mail

    Yandex arama motorunun e-posta ve disk hizmetlerini bir arada sunduğu resmi iOS uygulamasıdır.
  • Yandex.Search for iPad

    Yandex.Search for iPad, Yandex'in iPad kullanıcılarına özel olarak hazırladığı bir arama uygulaması.
  • Seagate Backup

    Seagate Backup uygulaması ile resim, video ve müziklerinizin yanı sıra sms, rehber ve arama kayıtlarınızı buluta yedekleyebilirsiniz.