Arcane Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Arcane Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Arcane Knight kılıç, kalkan ve büyü gücüyle yapılan savaşlara tanık olduğumuz heyecanlı bir oynanış sunan bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Arcane Knight'ta Orta Çağ'ın karanlık atmosferi bizi bekliyor. Oyunda fantastik bir krallığa konuk oluyoruz ve bu krallığı şeytani güçlerden temizlemeye çalışıyoruz. Karanlık bir güç tarafından yönetilen canavarlar ve askerler köyleri ve kasabaları işgal ettikten sonra krallığın merkezi olan kaleye saldırmaya hazırlanıyorlar. Biz de krallığı kurtarmak için atının üzerine atlayan ve canavarlarla savaşan bir kahramanı yöneterek oyuna dahil oluyoruz.

Arcane Knight'ın oynanışı bir sonsuz koşu oyunu gibi olsa da aksiyonun çok daha yüksek dozda olduğu söylenebilir. Kahramanımız atı üzerinde sürekli yol alırken kullandığımız balta ve kılıç gibi silahlarla onlara saldırıyoruz, ok ve yayımız ile uzak mesafeden onları avlıyoruz ya da büyülü yeteneklerimizle kendimizi koruyup düşmanlarımıza zarar veriyoruz. Oyun boyunca kahramanımızı geliştirmemize de imkan tanınıyor.

Arcane Knight'ta bir yandan savaşırken bir yandan da karşımıza çıkan engelleri aşmaya çalışıyoruz. Oyunun grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Arcane Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
92.5 MB DOSYA BOYUTU

Arcane Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Arcane Knight sizi oyunun içine çeken atmosferi ve yüksek dozda sunduğu aksiyon ile kolayca beğeninizi kazanabilecek bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Arcane Knight'ta Orta Çağ'da geçen bir maceraya atılıyoruz.. Oyunumuzun hikayesi toprakları karanlık güçler tarafından istila edilmekte olan bir krallığı konu alıyor. Bu krallığa bağlı köy ve kasabalar canavarlar ve şeytani yaratıklar tarafından yakıp yıkıldıktan sonra sıra tahtın yer aldığı kaleye geliyor. Bu kaleyi korumak ise ana kahramanımız olan şovalyeye düşüyor. Kahramanımız atına atlıyor ve kaleyi terkederek canavarları yol üstüne avlamaya ve istilayı durdurmaya çalışıyor. Bize de kahramanımızı yönlendirerek eğlenceye dahil olmak düşüyor.

Arcane Knight'ta kahramanımız kılıç ve balta gibi silahların yanında ok ve yay gibi silahlar kullanabiliyor. Bunun yanında çeşitli büyülü güçlere de sahibiz. Oyun boyunca atımız sürekli koşarak ilerliyor ve biz de düşmanlarımıza saldırıyoruz. Bir yandan da karşımıza çıkan engellerden kaçmak için reflekslerimizi kullanmamız gerekiyor.

Arcane Knight göze hoş görünen grafikler içermekte. Basit bir sonsuz koşu oyunu örneği olmaktan çok fazlasını sunan Arcane Knight'ta kahramanınızı geliştirebilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PUBG MOBILE APK

    PUBG Mobile güncelleme ile kalitesini artıran ücretsiz battle royale oyun. PUBG Mobile 1.8 APK indir ve milyonlarca PUBG Mobile Arcane oyuncusuyla savaş!
  • Arcane Quest Legends

    İnternetsiz oynanabilen etkileyici aksiyon rpg hack & slash oyunu
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • Knight For Hire

    Knight For Hire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mech Knight

    Mech Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Spinner Knight

    Spinner Knight, dövüşçü karakteriniz ile birlikte etrafınızı saran düşmanları püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.