ArcaVir System Protection

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,017 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

Antivirüs Programlarının en iyisi denebilir.

Arcavir 2007 Pc`leri nasıl tam koruma altına alabilirim diye düşünülmüş ve yazılmış, tam koruma ve güvenlik sağlayan bir programdır.

Programın içerisinde bulunan Antispyware, E-mail tarayıcı, Registry düzenleyeci, Güvenlik duvarı (Firewall), Otomatik güncelleme gibi birçok özelliği sahiptir. Bu özelliklerin yanı sıra siz bilgisayarınızda işinizi yaparken Arcavir 2005 sisteminizi otomatik olarak devamlı taramaktadır. Bu taramanın sebebi olası bir virüs veya Truva atının(Trojan)`in bilgisayarınızın her hangi bir bölümünde bulunup bulunmadığı bakmaktadır.

Not: Program bilgisayarınızı hiç bir şekilde yavaşlatmaz ayrıca program arka planda çalışırken yakaladağı virüs, truva atları(trojan)leri karantina`ya alarak etkisiz hala getirmektedir. Program`ın tam versiyonunu kullanmak için 29$ ödemeniz gerekmektedir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panda Global Protection

    Panda Global Protection bilgisayarınızı ve bilgilerinizi her türlü tehlikeye karşı korurken sistem kaynaklarını yormayacak.
  • McAfee Total Protection

    Zararlı yazılımlara ve çevrimiçi tehditlere karşı en güçlü korumayı sağlayan McAfee Total Protection 2010 eskisinden daha şık, daha hızlı ve daha etkili.
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • Avira Rescue System

    Avira Rescue System ile açılmayan Windows'unuzu tamir edebilirsiniz
  • System Shield

    System Shield, bilgisayarınızda performans kaybı yaşamadan virüs ve casus yazılımlara karşı koruma sağlar.
  • WinMend System Doctor

    WinMend System Doctor, sisteminizi spyware, adware, trojan ve virüs gibi tehlikelere karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik programıdır.
  • Advanced System Protector

    Bilgisayarınıza izniniz olmadan giren, zarar vermek için üretilmiş yazılımları karantinaya almak, temizlemek ve güvenliğinizi sağlamak için hizmetinize sunulmuş ücretsiz bir kötü niyetli yazılım temizleme programıdır.
  • Diclesoft Web Protection

    Diclesoft Web Protection ile istediğiniz internet sitesini veya programı engelleyebilirsiniz