Archery Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil spor oyunu

Archery Go, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil okçuluk oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Büyük beğeniyle oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir mobil spor oyuun olan Archery Go, 3 boyutlu sahneleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Okçuluk sporuna merak salan ve bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bi beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda zorlu bölümleri tamamlamanız gerekiyor. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken oyunda farklı yayları ve okları kullanabiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Archery Go oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Archery Go

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
239 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir spor oyunu

Archery Go, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil okçuluk oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Okçuluk sporuna ilgi duyanların büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunlardan bir tanesi olan Archery Go, sürükleyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda becerilerinizi sınayabiliyorsunuz. Okçuluk sporuna merak salan ve bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bi beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm oyunda zorlu bölümleri tamamlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Archery Go oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Archery Champ

    En iyi tek kişilik okçuluk oyunu
  • Archery Big Match

    Archery Big Match, Android telefonda internetsiz de oynayabileceğiniz okçuluk oyunu.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • Archery Master 3D

    Archery Master 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir okçuluk oyunu.
  • ARCHERY 3D

    ARCHERY 3D, okçuluk oyunları oynamayı seviyorsanı keisnlikle denemeniz gereken 3 boyutlu ve ücretsiz bir okçuluk oyunudur.
  • Archery Club

    Android için geliştirilmiş beceri oyunu
  • Starlit Archery Club

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Starlit Archery Club mobil oyunu, klasik bir oyun tarzını ok atma mekaniği ile renklendiren bir tür beceri oyunudur.
  • Flying Arrow!

    Voodoo'dan bağımlılık yapan ok atma oyunu