Architecture of Radio

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Architecture of Radio, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir sinyal takibi uygulamasıdır.

Architecture of Radio, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar için geliştirilmiş bir sinyal izleme aracıdır. Uygulama ile bulunduğunuz alandaki sinyalleri ve veri dalgalarını izleyebilirsiniz.

Sahip olduğumuz mobil cihazların neredeyse hepsi Wİ-Fİ sinyallerini kullanıyor ve durum böyle olunca etrafımızda görünmez bir sinyal duvarı oluşuyor. Çıplak göz ile göremediğimiz bu sinyallerin neye benzediğini merak ediyorsanız bu uygulama sayesinde merakınızı dindirebilirsiniz. Baz istasyonu kuleleri, GPS uyduları ve yönlendiriciler tarafından yayılan sinyallerin görmenize olanak sağlayan uygulama içerisine girdiğimiz dünyanın gerçek boyutunu bize gösteriyor. 

Architecture of Radio uygulaması bir ölçüm aracı değildir. Uygulama ile etrafınızda yayılan sinyalleri görebilirsiniz. Uygulama çevrenizde yer alan sinyalleri 360 derece görselleştirme yaparak çalışıyor. 7 milyon baz istasyonu, 19 milyon Wİ-Fİ yönlendirici ve yüzlerce uydu verisini bünyesinde barındıran uygulama ile neredenyse hiç sinyal kaçırmayacaksınız. 

Architecture of Radio uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza 6.36 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Architecture of Radio

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Architecture of Radio, bir sinyal takibi uygulamasıdır.

Architecture of Radio, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar için geliştirilmiş bir sinyal görüntüleme aracıdır. Uygulama sayesinde bulunduğunuz alan yayılan sinyalleri ve veri dalgalarını izleyebilirsiniz.

İçerisinde bulunduğumuz dünyanın gerçek yüzünü görmemizi sağlayan Architecture of Radio ile çevremizde yer alan radyo sinyallerini görüntüleyebiliyoruz. Çıplak göz ile göremediğimiz bu sinyallerin neye benzediğini merak ediyorsanız bu uygulama ile merakınız da dinecek. Baz istasyonu kuleleri, GPS uyduları ve yönlendiriciler tarafından yayılan sinyallerin görmenize olanak sağlayan uygulama içerisine girdiğimiz dünyanın gerçek boyutunu bize gösteriyor. 

Architecture of Radio uygulaması bir ölçüm aracı değildir. Uygulama ile etrafınızda yayılan radyo sinyallerini görüntüleyebilir ve neye benzdiklerini görebilirsiniz. 7 milyon baz istasyonu, 19 milyon Wİ-Fİ yönlendirici ve yüzlerce uydu verisini bünyesinde barındıran uygulama ile etrafınızdaki tüm sinyal dalgalarını görebilirsiniz.

Architecture of Radio uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza 7.99 TL ödeyerek indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Architecture Museum

    Virtual Architecture Museum uygulaması sizlere dünyadaki en başarılı mimari eserlere sahip yapıları panoramik olarak gezme imkanı sağlıyor.
  • Call of Duty

    Call of Duty ile Call of Duty: Ghost oyununu daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz
  • Forge of Neon

    Forge of Neon ile yaratıcılığınızı kullanarak en güzel efektleri yapın.
  • CounterPicks League of Legends

    CounterPicks League of Legends, popüler MOBA oyunu League of Legends'ta şampiyonu seçimi yaparken seçeceğiniz şampiyon konusunda size yardımcı olur.
  • League of Legends Counter

    League of Legends Counter, şampiyon seçimi yaparken karşı şampiyonları seçmeniz için rehberlik eden bir Android uygulamasıdır.
  • World of Tanks Assistant

    World of Tanks Assistant Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanan WOT asistanı uygulamasıdır.
  • LoLNexus

    LoLNexus, League of Legends'taki aktif oyunlarda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiklikleri gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır.
  • Fresca Radio

    Fresca Radio ile latin müziklerini mobil cihazlarınız üzerinde dinleyebilirsiniz.