Archos Video Player

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME

Archos Video Player mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır

Archos Video Player eğer mobil cihazınız üzerinde sorunsuz bir şekilde video izlemek istiyorsanız işinize yarayabilecek bir video oynatıcı.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon, tablet ve Android TV'lerinizde kullanabileceğiniz bir medya oynatıcı olan Archos Video Player zengin özelliklerle birlikte geliyor. Archos Video Player geniş format desteğine sahip, bunun yanında video kaynağı konusunda kullanıcılara zengin seçenekler sunuyor. Archos Video Player ile Android cihazınızın dahili ve harici belleğinde yer alan videoların yanında kablosuz ağınıza bağlı olan cihazlardaki videoları da görerek seyredebiliyorsunuz. Bu kaynaklar arasında bilgisayarınız, sunucularınız, NAS depolama birimleriniz ve harici diskleriniz yer almakta.

Archos Video Player seyrettiğiniz filmlere altyazı indirebilmenizi mümkün kılıyor. Ayrıca filmlerin arka planları, posterleri ve açıklamaları da otomatik indiriliyor. Archos Video Player'ın bir diğer güzel özelliği ise torrent ile indirmekte olduğunuz videoları oynatabilmesi.

Archos Video Player MKV, MP4, AVI, WMV, FLV gibi formatları destekliyor ve videoda çoklu dil tercihi mevcutsa dublaj dilini değiştirmenize izin veriyor. Archos Video Player ile SRT formatındaki altyazıların yanısıra SUB, ASS, SMI gibi altyazıları da kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobo Video Player

    Mobo Video Player ile mobil cihazınız üzerinden video izlemenin keyfini çıkarın.
  • Video Player HD

    Video Player HD uygulaması Android cihazlarınızda tüm video formatlarını izlemenize imkan sağlıyor.
  • Video Player Ultimate

    Video Player Ultimate, Android platformu üzerinde bulabileceğiniz en güçlü ve gelişmiş video oynatma uygulamalarından bir tanesi.
  • Video Player All Format

    Video Player All Format uygulaması, akıllı telefonlarınızdan tüm video formatlarını destekleyen bir uygulama olarak öne çıkıyor.
  • A8 Video Player

    A8 Video Player, Android cihazlarınızda standart video oynatıcı yerine kullanabileceğiniz ücretsiz ve pratik bir alternatif video oynatıcı.
  • Video Player for Android

    Video Player for Android, telefon ve tabletler üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir Android video oynatma uygulaması.
  • Easy Video Player

    Android için Easy Video Player uygulaması, Android telefonunuzda ve tabletinizde çok sayıda uygulamanın cihazınızda yaptığı işlemleri tek başına yapabilen nitelikte bir uygulamadır.
  • Viral Popup (Youtube Player)

    Viral Popup (Youtube Player) mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video oynatma uygulamasıdır.