ArkSigner

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

ArkSigner, kullanıcıların kolayca e-imza atabileceği ve çeşitli doğrulamaları gerçekleştirebileceği bir iş uygulamasıdır.

ArkSigner, kullanıcıların elektronik belgelere imza atmasını kolaylaştıran bir uygulamadır. E-imza, kullanıcılar için büyük bir avantajdır. ArkSigner markasının ürünlerini satın alarak, tek bir tuş ile belgelerinizi rahatlıkla imzalayabilir ve cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Arayüz açısından kullanıcıları karmaşık bir yapıya sürüklese de, ilerleyen zamanlarda alışarak işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. PDF, Word, Excel, PowerPoint, HTLM ve aklınıza gelebilecek olan her türlü elektronik belgeye tek bir tuşla imza atabilirsiniz.

ArkSigner mühendisleri tarafından geliştirilen kart okuyucular sayesinde e-imza işlerinizi tek tuşla yapabilir ve kaydedebilirsiniz. 

İnternet

Dünyanın En İyi Kişisel E-Posta Sağlayıcıları

ArkSigner İndir

Bilgisayarlarınızdan e-imza atmak ve belge işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, ArkSigner İndirebilirsiniz. Kimlik doğrulayıcı ve bu tarz e-imza işlerini kolay hale getirmeyi hedefleyen ArkSigner, çeşitli cihazlar sayesinde bu işlemleri otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

İster bilgisayarınızdan isterseniz de bilgisayarlarınızdan işlerinizi yapabilirsiniz. Kablosuz bir şekilde e-imzanızı atabilir ve kağıt, kırtasiye gibi çeşitli masraflardan kurtularak doğa dostu bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Berkcan Aktürk

ArkSigner

ÜCRETSİZ
x
x
x
2/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

ArkSigner, mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz pratik bir e-imza uygulamasıdır.

Android cihazlar için E-imza uygulamaları arasında yer alan ArkSigner, elektronik imza işlemlerini kolaylaştırıyor. İstediğiniz bir belgeye istediğiniz cihazdan imza atabilir veya diğer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Belgelerinizi tek tuşla imzalamak istiyorsanız, Connect2Sign adlı kart okuyucusuna sahip olmanız gerekiyor. 

ArkSigner mühendisleri tarafından geliştirilen bu kart okuyucu sayesinde e-imza işlerinizi tek tuşla yapabilir ve kaydedebilirsiniz. PDF, Word, Excel, PowerPoint, HTLM ve daha birçok belge türünde çalışmalarınızı rahatlıkla yapın.

Yazılım

En İyi 7 E-Kitap Okuma Uygulaması

Bluetooth Kart Okuyucu İle E-imza Nasıl Atılır?

  • İmza atmak istediğiniz belgeyi seçin
  • Kart okuyucunuzdaki butona basın 
  • Cihazınızı Bluetooth ile mobil cihazınıza bağlayın
  • Ekrandaki imza işlemlerinizi onaylayın

ArkSigner İndir

E-imza, iş dünyasındaki insanlar için büyük bir olanaktır. Gönderilen belgeleri otomatik olarak imzalamak için hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Tek bir tuş ile belgelerinizi rahatlıkla imzalayabilir ve cihazınıza kaydedebilirsiniz. Arayüz konusunda kullanıcıları zorlayan bir yapıya sahip olsa da, biraz deneyimden sonra rahatlıkla alışabilirsiniz. 

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan belgelerinizi imzalamak ArkSigner ile çok kolaylaşıyor. Eğer siz de belge işlemlerinizi gerçekleştirmek ve e-imza atmak istiyorsanız ArkSigner indirebilirsiniz.

 

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hubstaff

    Kullanışlı bir proje takip uygulaması
  • XROS

    XROS, şirketler için düşünülmüş hızlı, pratik, ücretsiz mesajlaşma uygulaması.
  • Bürobot

    Sevk,İzin,ajanda,imza çizelgesi,evrak dağıtım, vs. işlerinizi yapabilen, büro programıdır.
  • Box

    Box Windows 8 uygulaması ile dosyalarınızı çalışma arkadaşlarınızla güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.
  • Trello

    Trello, iş kullanıcıları arasında oldukça popüler proje yönetimi programıdır. Kartları, panoları, listeleriyle öne çıkan Trello'ya giriş yapın, verimliliğinizi artırın.
  • WordPerfect Office

    Eskiden, rakibi olan Microsoft Office yazılım paketinden çok daha popüler olan WordPerfect; kaybettiği bu popülerliği mükemmel arayüzü, kolay kullanılabilir uygulamaları, güçlü araçlar ve diğer ofis programları ile uyumluluğu ile geri k
  • Ron's Editor

    CSV ve TSV dönüştürme sorunlarınızı ortadan kaldırıp ofis çalışmalarınızın verimini artıracak bir Windows uygulaması.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı