Armadillo Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Armadillo Adventure, top şeklini alan bir hayvanla şekerleri eritmeye çalıştığınız renkli bulmaca oyunu.

Armadillo Adventure, büyük – küçük herkesin oynayabileceği tarzda, rengarenk görsellerle süslenmiş bir bulmaca oyunu. Tuğla kırma oyunu temelleri üzerine kurulmuş ancak gerek kontrol ettiğimiz karakterin hareketleri gerekse de oynanış dinamikleriyle çok daha eğlenceli, sürükleyici yapıda bir Android oyunu karşımızda.

Oyunda armadillo veya tatu olarak bilinen ilginç görünümlü bir hayvanı kontrol ediyoruz. Top şeklini alabilen sevimli dostumuzu şekerlere fırlatarak oyun alanındaki tüm şeker/şekerlemeleri yok etmeye çalışıyoruz. Bunu kolaylıkla yapamamamız için çeşitli engeller var ancak 5 can sınırlamasının olması en sevmediğim engel oldu. Bunun dışında üç büyük, çok sayıda da sürpriz güçlendiricilerden tümünün oyunu iyi yönde etkilememesi şaşırtıcı oldu.

Erkan Calp

Armadillo Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
238 MB DOSYA BOYUTU

Armadillo Adventure, top şeklini alarak şekerleri yok ettiğiniz bir bulmaca oyunu.

Armadillo Adventure, klasik tuğla kırma oyunu temelleri üzerine kurulu eğlenceli, sürükleyici oynanış sunan bir mobil oyun. Beceriye dayalı bulmaca oyunlarını seven her yaştan kişinin ilgisini çekeceğini düşündüğüm oyunda top şeklini alabilen bir tatuyu kontrol ediyoruz. İçine kapanıp birden kendini şekerlere doğru fırlatabilen sevimli dostumuzla farklı haritalarda onlarca bölümde birlikte vakit geçiriyoruz.

Çocuklar kadar yetişkinlerin de oynayabileceği türde bir bulmaca oyunu Armadillo Adventure. Oyunda bölümleri geçmek için tüm şeker/şekerlemeleri ortadan kaldırmamız gerekiyor. Ağaç kütüğü üzerinden şekerlere doğru fırlayarak son derece seri şekilde şekerleri oyun alanından siliyoruz. Tabii ki şekerlere dalmamızı istemeyen koruyucuları görmezden gelmek olmaz.

Hayatta kalma üzerine kurulu oyunda üç büyük, çok sayıda da güçlendirici zor anlarda kullanmamız için bulunmakta ancak hepsi oynanışı olumlu yönde etkilemiyor. Oyuna eksi yönde katkısı olan güçlendiriciler de var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glow Worm Adventure

    Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Diggy's Adventure

    Diggy's Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı macera oyunu.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.
  • Atlantis Adventure

    Atlantis Adventure, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunu.
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.
  • Treasure Fetch: Adventure Time

    Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu