ASAP Utilities

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME

ASAP Utilities, Microsoft Office programlarından Excel için eklentiler içeriyor.

ASAP Utilities, Microsoft’un Ofis programları arasında en çok kullanılan Excel için eklentiler içeren bir programı. Excel programında verimliliği artıran onlarca eklenti sunan program, ücretsiz deneme sürümüyle geliyor.

Gerek ev gerekse de iş kullanıcılarının sıklıkla kullandığı programlardan Microsoft Excel için çalışma hızını arttıran, hayat kurtarıcı eklentiler sunuyor ASAP Utilities. Hücreleri biçimlerine, değerlerine ve diğer özelliklerine göre seçme, metinleri değiştirme, formülü seçili hücrelere uygulama, sayfa sekmelerini isim veya renge göre ayırma, çalışma sayfalarını ayrı dosyalar halinde dışa aktarma, birden fazla sayfayı tek seferde korumaya alma, dosya içe ve dışa aktarma araçları ve daha saymakla bitiremeyeceğim eklenti mevcut.

Excel 2016, 2013, 2010, 2007 sürümlerinde Excel’in menü çubuğuna yerleşen ASAP Utilities, maalesef Türkçe dil desteğiyle gelmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • RaXHuN - Pc Utilities

    RaXHuN - Pc Utilities ile bilgisayarınızı ilk günkü haline geri döndürebilirsiniz
  • WD Drive Utilities

    WD Drive Utilities, WD tarafından üretilen USB'lerde ve FireWare kullanan taşınabilir ya da sabit disklerde kullanılabilen ve yardımcı araçlar barındıran bir uygulamadır.
  • WinZip System Utilities Suite

    Arşivleme yazılımıyla yakından tanıdığımız WinZip, sistem optimizasyonu sağlayan yeni yazılımı System Utilities Suite ile daha hızlı bir bilgisayar vaad ediyor.
  • FS Utilities

    FS Utilities, birçok dosyayı ve klasörü aynı anda düzenlemenizle birlikte bunları başka programlara aktarmanıza yarayan bir programdır.
  • Synei System Utilities

    Synei System Utilities, bilgisayarınızı temizleyen, hızlandıran, bakımını yapan, güvenliğini sağlayan güçlü bir sistem aracıdır.
  • TuneUp Utilities

    TuneUp Utilities, Windows üzerinde küçük ama etkili ayarlamalar yaparak işletim sistemi kontrollerinin sizin elinizde olmasını sağlar.
  • Ace Utilities

    Kolay kullanımlı yapısıyla herkesin rahatlıkla kullanabileceği gelişmiş bir sistem optimizasyon aracı olan Ace Utilities ile sisteminizi hızlandırabilir, temizleyebilir ve Windows açılış zamanınızı geliştirebilirsiniz ayrıca adware, sp