Ashampoo App Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Ashampoo App Manager uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki uygulamalar üzerinde tam anlamıyla kontrol sahibi olabilirsiniz.

Ashampoo App Manager uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki uygulamalar üzerinde tam anlamıyla kontrol sahibi olabilirsiniz.

Ashampoo App Manager uygulaması, cihazlarınıza yüklediğiniz uygulamaların izinlerini kontrol etme, boyuta göre sıralama, cihazınızı hızlandırmak için gereksiz uygulama dosyalarını silme ve yüklü uygulamaları silme gibi geniş özellikler sunuyor. Uygulamaları isme göre ve boyuta göre sıralayarak inceleyebileceğiniz, listedeki uygulamaların üstüne tıklayarak hangi konumlara erişim izninin olduğunu görebildiğiniz Ashampoo App Manager uygulamasında, bu uygulamaları tek bir dokunuşla da silebilmeniz mümkün.

Uygulama detaylarının bulunduğu sayfada paket ismi, yükleme tarihi ve saati, versiyon ve boyut gibi bilgilerin yanında erişim izinlerinin yer aldığı listeyi de görebilmeniz mümkün. Şüpheli konumlara erişim izninin olduğunu gördüğünüz uygulamaları da çöp kutusu butonuna dokunarak anında silebilmeniz mümkün. Siz de cihazınızdaki uygulamaları kolayca kontrol etmek ve yönetmek istiyorsanız Ashampoo App Manager uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Junk Finder

    Ashampoo Junk Finder ile Android cihazlarınzıdaki gereksiz dosyaları temizleyerek depolama alanı açabilirsiniz.
  • Ashampoo Droid Optimizer

    Ashampoo Droid Optimizer, Android için ücretsiz ve reklamsız performans artırma, bellek temizleme, pil koruma uygulaması.
  • Ashampoo Screenshot Snap

    Ashampoo Screenshot Snap uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça geniş kapsamlı bir ekran fotoğrafı çekme uygulaması.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager Android cihazınız ile bilgisayarınız arasında köprü görevi gören bir mobil uygulamadır
  • Super File Manager

    Super File Manager mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Android Download Manager

    Android Download Manager ile Android cihazınıza farklı türde dosyaları indirebilirsiniz
  • Apk Manager

    Android Apk Manager uygulamasıyla artık apk dosyalarını kolayca tespit edebilirsiniz.
  • Download Manager for Android

    Download Manager for Android, kapsamlı bir internet gezgini ve dosya indirici.