Ashampoo Photo Card

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,456 TOPLAM İNDİRME
209.34 MB DOSYA BOYUTU

Ashampoo Photo Card özel günlerinizde arkadaşlarınıza ve dostlarınıza hoş sürprizler yapmanıza olanak tanıyan bir resim düzenleme programıdır.

Ashampoo Photo Card son derece içgüdüsel ve sade bir kullanım deneyimi sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır. Bu kapsamlı programın yardımıyla sıradan görünen fotoğraflarınıza süslü kenarlıklar ve şık yazılar ekleyebilirsiniz.

Ashampoo Photo Card aslında çok sayıda var olan fotoğraf düzenleme programlarından daha farklı bir deneyim sunarak sıyrılıyor. Bu programın temel amacı kullanıcılara kendi fotoğraflarını kullanarak davetiye, tebrik kartı gibi görseller hazırlamaları konusunda yardım etmek. Programda çok sayıda farklı font ve çıkartma bulunuyor. Bu çıkartmaları ekleyerek fotoğraflarınıza farklı bir hava katabilir ve onları daha sevimli kılabilirsiniz.

Programda sunulan tüm içerikler organize bir şekilde toplanmış. Fotoğraf düzenleme konusunda pek fazla tecrübesi olmayan kullanıcılar bile hiçbir zorluk yaşamadan muhteşem görünen görseller oluşturabilir.

Ashampoo Photo Card'da sosyal medyada paylaşma seçenekleri de es geçilmemiş. Oluşturduğunuz görselleri Facebook, Picasa gibi ağlarda paylaşabilir veya e-posta yoluyla istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz.

Özel günlerinizde veya dostlarınızın önemli günlerinde hoş sürprizler hazırlamak istiyorsanız Ashampoo Photo Card daima sizinle!

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Photo Commander

    Ashampoo Photo Commander ile fotoğraflar başta olmak üzere video ve ses dosyalarınızı çalıştırabilecek, düzenleyebileceksiniz.
  • Ashampoo Photo Optimizer

    Ashampoo Photo Optimizer, fotoğraflarınızın renklerini, tonlarını ve diğer ayarlarını hızlıca değiştirerek optimize etmenize olanak sağlar.
  • Ashampoo Photo Optimizer 2018

    Ashampoo Photo Optimizer 2018 indir, ücretsiz fotoğraf düzenleme programı isteyenlerin yapması gereken aramaların başında gelmektedir.
  • Ashampoo Photo Recovery

    Ashampoo Photo Recovery, Windows 10 uyumlu gelişmiş resim kurtarma programı.
  • Ashampoo Slideshow Studio

    Ashampoo Slideshow Studio ile kolayca slayt gösterileri hazırlayabilirsiniz
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Smart Photo Import

    Smart Photo Import programıyla resim klasörlerinizdeki kaosu tamamen kaldırabilirsiniz.