Ashampoo Photo Mailer

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
11.4 MB DOSYA BOYUTU

Ashampoo Photo Mailer dijital fotoğraflarınızı kolayca e-posta üzerinden paylaşabilirsiniz.

Ashampoo Photo Mailer hızlı ve basit bir şekilde kişisel fotoğraflarınızı paylaşmanıza olanak sağlayacak kullanışlı bir uygulamadır.

Yapmanız gereken tek şey Ashampoo Photo Mailer ana penceresi üzerine göndermek istediğiniz fotoğrafları veya fotoğraf klasörünü atmak ve sonrasında e-posta hesabınızla ilgili hesap ayarlarını düzenleyerek fotoğraflarınızı istediğiniz kişilere göndermek. Ayrıca isterseniz fotoğraflarınıza eşlik edecek bir metin mesajı da ekleyebilirsiniz.

Fotoğraflarınızı e-posta hesabınıza girmeden kolayca göndermek için bir programa ihtiyacınız varsa Ashampoo Photo Mailer'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bigg Mass Mailer

    Bigg Mass Mailer programını kullanarak e-posta hesaplarınızdan toplu postalar gönderebilirsiniz.
  • Simple Mailer

    Bilgisayarınızdan toplu e-postalar gönderebilmek için bu ücretsiz ve basit aracı kullanabilirsiniz. İndirmeyi unutmayın.
  • Ashampoo Photo Recovery

    Ashampoo Photo Recovery, Windows 10 uyumlu gelişmiş resim kurtarma programı.
  • Ashampoo Photo Card

    Ashampoo Photo Card özel günlerinizde arkadaşlarınıza ve dostlarınıza hoş sürprizler yapmanıza olanak tanıyan bir resim düzenleme programıdır.
  • Ashampoo Photo Commander

    Ashampoo Photo Commander ile fotoğraflar başta olmak üzere video ve ses dosyalarınızı çalıştırabilecek, düzenleyebileceksiniz.
  • Ashampoo Photo Optimizer

    Ashampoo Photo Optimizer, fotoğraflarınızın renklerini, tonlarını ve diğer ayarlarını hızlıca değiştirerek optimize etmenize olanak sağlar.
  • Ashampoo Photo Optimizer 2018

    Ashampoo Photo Optimizer 2018 indir, ücretsiz fotoğraf düzenleme programı isteyenlerin yapması gereken aramaların başında gelmektedir.
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.