Ashampoo Screenshot Snap

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Ashampoo Screenshot Snap uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça geniş kapsamlı bir ekran fotoğrafı çekme uygulaması.

Ashampoo Screenshot Snap uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça geniş kapsamlı bir ekran fotoğrafı çekme uygulaması.

Android cihazlarınızda çeşitli mesajlaşmalarınızı, uygulama görüntülerini ve diğer içeriklerin ekran görüntüsünü çekmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak istiyorsanız Ashampoo Screenshot Snap uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Çektiğiniz ekran görüntüsünü düzenleme ve paylaşma gibi imkanlar sunan uygulamada, ekran görüntüsünde öne çıkarmak istediğiniz bölümleri oklar, şekiller, kalıplar ve metinler ekleyerek öne çıkarabilmeniz mümkün.

Yakınlaştırma, ok çizme, şekiller, kalıplar, işaretleyici, kalem, metin ekleme, görüntü kırpma, tuval ölçekleme ve dış çerçeve ekleme gibi araçlar sunan Ashampoo Screenshot Snap uygulamasını elle başlatmanıza gerek kalmadan kolaylıkla kullanabiliyorsunuz. Galeri üzerinden Snap ile aç paylaşım seçeneğini kullanarak görüntüleri içeri aktarma ve düzenleme işlemini yapabilmenize de imkan sağlayan uygulamada kameradan da görüntüleri çekip düzeneyebiliyorsunuz. Reklamlarla uğraşmadan kullanabileceğiniz Ashampoo Screenshot Snap uygulamasını 3,39 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Snap Free Screenshot

    Ashampoo Snap Free Screenshot ile Android cihazınızdan ekran görüntüsü yakalayarak düzenleyebilirsiniz
  • Ashampoo Snap (Screenshot)

    Ashampoo Snap (Screenshot) ile Android cihazınızdan ekran görüntüsü alabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz
  • Screenshot

    Screenshot pratik bir ekran görüntüsü alma uygulamasıdır
  • Screenshot Ultimate

    Screenshot Ultimate, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Super Screenshot

    Super Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini kolayca alabilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Apowersoft Screenshot

    Apowersoft Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini alabiliyor, onları düzenleyebiliyor ve paylaşabiliyorsunuz.
  • Capture Screenshot

    Capture Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntüsünü alabilir ve onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • Screenshot Capture

    Screenshot Capture, arkadaşlarınız ile paylaşmak istediğiniz ekran görüntüleri kolayca almanızı sağlayan yararlı ve pratik bir Android ekran görüntüsü alma uygulaması.