Asphalt 7: Heat

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
28,817 TOPLAM İNDİRME
1021.4 MB DOSYA BOYUTU

Asphalt 7: Heat, Windows 8'li tablet ve pc'nizde oynayabileceğiniz dünyaca ünlü araba yarışı oyunudur.

Asphalt 7: Heat, tüm platformlarda en çok oynanan araba yarışlarından biridir. Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan Asphalt serisinin 7. oyununda dünyanın en tanınmış üreticilerinin birbirinden hızlı arabaları kullanın, Hawaii, Paris, Londra, Miami ve Rio sokaklarında tozu dumana katın. Rekabetin en üst seviyeye çıktığı Asphalt 7: Heat, ücretsiz olarak mobil platformu da kasıp kavurmaya devam ediyor. Windows için de deneme sürümü sunan başarılı yarış oyunu zengin içeriği ile günümüze kadar milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yaptı.

Asphalt 7: Heat Özellikleri

  • İçlerinde Ferrari, Lamborghini, DeLorean’ın da bulunduğu tamamı lisanslı 60 spor araba
  • Cihazınızın limitlerini zorlayan etkileyici grafikler
  • En yenileri Hawaii, Paris, Londra, Miami, Rio’da olmak üzere gerçek şehirlerden kurulmuş 15 pist
  • 5 oyuncuya kadar yerel ve çevrimiçi çoklu oyuncu desteği
  • Asphalt Tracker ile istatistikleri karşılaştırma, başarımları paylaşma
  • 6 farklı modda oynayabileceğiniz 15 lig ve 150 yarış

Asphalt serisinin en beğenile oyunu Asphalt 7: Healt, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin ve efsane DeLorean gibi dünyanın en prestijli üreticileri tarafından tasarlanmış 60 farklı araba ile dünyanın dört bir köşesinde düzenlenen yarışlara katılın. Tamamen yenilenmiş çoklu oyuncu moduna geçiş yaparak aynı anda 5 arkadaşınızla kapışın. Kimin en iyi yarışçı olduğunu görmek için istatistikleri karşılaştırın, başarımları görüntüleyin. Arkadaşlarınıza meydan okuyun veya eşleştirme sistemi ile seçilen rakiplerinize karşı mücadele edin.

Dünya çapında milyonlarca oyuncunun beğenerek oynadığı araba yarışı oyunu Asphalt 7: Healt’i ücretsiz olarak indirebilir, dilerseniz 5,99TL ödeyerek satın alabilirsiniz. Windows 8’li tabletinizde oynayabileceğiniz bu muhteşem oyun 1GB boyutunda olduğundan yüklenmesi biraz zamanınızı alabilir, ancak beklediğinize kesinlikle değecek!

Asphalt 7: Heat İndir

Birbirinden farklı araç modellerinin yer aldığı oyun içerisinde, yarışçılar 6 farklı oyun modunu deneyimleyebilecek, benzersiz ortamlarda mücadele edebilecekler. Ücretsiz olarak deneme sürümünü Windows kullanıcılarına sunan Asphalt 7: Heat, mobil platformda ise ücretsiz olarak milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Fantastik bir oynanış ile karşımıza çıkan araba yarış oyunu, alışılmışın dışında bir deneyimi oyuncularına sunuyor. Oyunu hemen indirip rekabet dolu yarışlara dahil olabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Erkan Calp

Asphalt 7: Heat

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
14,048 TOPLAM İNDİRME

Asphalt 7: Heat, dünyanın en popüler ve en sevilen araba yarışı oyunlarından biri olan Asphalt serisinin 7. versiyonunun Android uygulamasıdır.

Asphalt 7: Heat, dünyanın en iyi oyun yapımcısı şirketlerinden biri olan Gameloft tarafından geliştirilen Asphalt araba yarışı oyunları serisinin 7. versiyonu olarak karşımıza çıkan ve son derece heyecanlı oynanışa sahip eğlenceli bir oyundur. En popüler araba yarışı oyunlarından biri olan Asphalt serisinin 7. versiyonunda farklı araba modelleri bulunuyor.

Ferrari ve Lamborghini gibi en iyi araba modellerinden birini seçerek yarışlara katılacağınız oyunda farklı şehirlerde rakiplerinizle karşılaşacaksınız. Bu şehirler arasında Hawaii, Paris, London, Miami ve daha bir çok şehir bulunuyor.

Farklı şehirlerde yarışırken o şehirlere özel ve simgeleşmiş binaları da görebilirsiniz. Oldukça gerçekçi bir oyun yapısına sahip olan Asphalt 7: Heat içerisinde bir çok özel etkinlik bulunmaktadır. Arkadaşlarınız ile yarışarak kimin daha hızlı bir şöför olduğunu gösterebileceğiniz oyunda oldukça keyifli ve heyecanlı vakit geçirebilirsiniz.

Ücretli olmasına rağmen ödediğiniz ücretin karşılığını fazlasıyla alacağını oyunlardan bir tanesidir. Özellikle araba yarışı oyunlarını seviyorsanız, bu oyunlar arasında en çok indirilen oyunlardan biri olmayı başaran Asphalt 7: Heat'i mutlaka denemelisiniz.

Özellikler:

  • Ferrari, Lamborghini, Aston Martin ve daha bir çok lüks 60 farklı araba modeli
  • Hawaii, Paris, Londra, Miami ve diğer ülkelerin en güzel 15 şehrinde yarış heyecanı
  • Çoklu oyuncu desteği (5 oyuncu)
  • Online olarak rakip bularak yarışma
  • Oyuncuların istatistiklerini görüntüleme
  • Özel etkinlikler
  • 6 farklı yarış modu
  • 15 lig ve 150 farklı yarış

Android cihazınız üzerinde oynayabilmek için yeni bir araba yarışı oyunu arıyorsanız, Asphalt 7: Heat'i mutlaka satın alarak oynamanızı öneriyorum

Oyun için hazırlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek oyun içi görüntülere ve oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

Barış YANIK

Asphalt 7: Heat

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24,719 TOPLAM İNDİRME

Alanında en iddialı yapımlardan biri olan Asphalt serisinin yeni üyesi Asphalt 7: Heat, yine kullanıcılara harikulade bir oyun deneyimi sunuyor.

Dünyanın en popüler otomobil üreticilerinin elinden çıkan 60 farklı harikulade modellemelerinin yer aldığı Asphalt 7: Heat, Hawaii, Paris, London, Miami ve Rio caddelerinde geçen yarışlardan oluşuyor. Beş kişiye kadar yerel bağlantı üzerinde çoklu oyuncu desteği sunabilen oyunda tüm bu şehirleri, kendileriyle simgeleşmiş görüntüleriyle birlikte ve oldukça gerçekçi bir biçimde görüntülemek mümkün.

6 farklı oyun türünde kullanıcıları 150 farklı yarışa dahil edebilen yeni Asphalt, Yeni iPad ile gelen retina ekran teknolojisini destekleyerek mükemmel görüntüler ortaya koyuyor. Kısacası Asphalt 7: Heat aldığı küçük ücretin hakkını fazlasıyla verebilen oldukça başarılı bir araba yarışı olarak mağazadaki yerini alıyor.

Onur Şendere

Asphalt 7: Heat

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,317 TOPLAM İNDİRME
911 MB DOSYA BOYUTU

Asphalat 7: Heat, Windows Phone platformu için hazırlanmış en iyi araba yarışı serisinin 7. oyunudur.

Asphalat 7: Heat, birinci sınıf ve tamamı lisanslı arabalarla yarışlara katıldığınız harika bir mobil oyundur. Hem tek başınıza hem de arkadaşlarınıza karşı yarıştığınız oyunda rüyalarınızı süsleyen spor arabalar sizleri bekliyor.

Tüm platformlarda en çok oynanan araba yarışı oyunu unvanına sahip Asphalt serisinin 7. Oyununda Ferrari, Lamborghini, Aston Martin gibi dünyaca ünlü üreticilere ait onlarca süper hızlı, egzotik araba yer alıyor. En yenileri Hawaii, Paris, Londra, Miami ve Rio’da olmak üzere gerçek şehirlerde kurulmuş 16 pistte gece ve gündüz yarışlarınıa katılıyorsunuz. Yenilenmiş çoklu oyunculu moda giriş yaparak 5 yarışçı ile aynı anda kapışmanız mümkün. Asphalat Tracker aracılığıyla yarışlardaki başarılarınızı takip edebiliyor, istatistikleri arkadaşlarınızla karşılaştırabılıyorsunuz.

Nefes kesen yarışlara katılacağınız oyunda arabanızı iki şekilde yönlendirebiliyorsunuz. İster cihazınızı eğerek, isterseniz de dokunmatik butonları kullanarak bu süper arabaları kontrol etme şansına sahipsiniz. Yarışı durdurup, ana menüye dönmeden kontroller arasında geçiş yapmanız mümkün.

Popüler mobil oyunların arkasındaki isim Gameloft’un bir oyunu olan Asphalt 7: Heat’i oynayabilmeniz için Windows Phone 8 ve üzeri yüklü bir telefon veya tablete sahip olmanız gerekiyor. Şu anda indirime giren oyunun ücreti ise 4.99 TL.

Asphalat serisinin 7. oyununda göreceğiniz yenilikler:

  • McLaren F1 XP5, SSC Tuatara & Ferrari F12berlinetta gibi birinci sınıft 20'den fazla yeni lisanslı araba
  • Tokyo'da yeni bir ayna yarış pisti
  • Yeni sınırlı süreli etkinlikler
  • Kişiselleştirilebilir oyun kontrolleri
  • Daha fazla seviye
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.
  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.
  • Asphalt Overdrive

    Asphalt Overdrive oyunculara bolca adrenalin sunan bir yarış oyunudur
  • Asphalt 9: Legends

    Efsane yarışçılara meydan okuyun!
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, Windows 10 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir polis yarış oyunu.
  • NASCAR Heat 3

    NASCAR Heat 3, bilgisayarlar üzerinden oynanabilen çok sevilen yarış serisi NASCAR için geliştirilmiş oldukça detaylı bir oyun serisinin 2018 yılında çıkan sürümüdür.
  • Need for Speed: Heat

    NFS'nin yeni oyununda yine son gaz ilerliyoruz.
  • Forza Motorsport 7

    Forza Motorsport 7 yüksek kaliteli bir araba yarışı oyunudur