Asphalt 9: Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
123,306 TOPLAM İNDİRME
1.84 GB DOSYA BOYUTU

Efsane yarışçılara meydan okuyun!

Asphalt 9: Legends, PC için ücretsiz indirilebilir arcade araba yarışı oyunları arasında en iyisi diyebilirim. Gameloft’un Android, iOS sonrasında Windows platformuna çıkardığı yeni araba yarışı oyunu Asphalt 9: Legends’da efsane yarışçılar bir araya geliyor. Dünyanın en iyi yarışan sokak yarışçılarına meydan okuyun!

Asphalt 9: Legends PC İndir

Birbirinden farklı yarışlara dahil olabileceğimiz oyun içerisinde, birbirinden farklı çok sayıda araç modeli de bulunuyor. Oyuncular bu araçlar arasından dilediklerini seçebilir ve farklı pistlerde sürebilirler. Sürükleyici yapısı ile adrenalin tutkunlarına eşsiz yarışlar sunacak olan oyun, çaprıcı grafikler ile keyifli anlar sunuyor. Sokak yarışlarını farklı bir boyuta geçiren Asphalt 9: Legends geniş oyuncu kitlesine ulaşmaya devam ediyor.

Gameloft’un tüm platformlarda en çok indirilen araba yarışı oyunu Asphalt’ın 9. oyunu Asphalt 9: Legends Türkçe adıyla Efsaneler adıyla karşımıza çıkıyor. Mobilin ardından PC platformunda bizleri karşılayan araba yarışında hiçbir oyunda bulunmayan Ferrari, Porsche, Lamborghini, W Motors gibi popüler üreticilerin 50’den fazla sanat eseri sizi bekliyor. Araba modellemeleri her zaman olduğu gibi göz alıyor. Rüyaları süsleyen hiper otomobillerden birini seçip hız kesmeden yarışlara başlıyorsunuz. İster gerçek yarışçılara karşı ister en az gerçek bir oyuncu kadar iyi yarışan etkili yapay zekaya karşı kapışıyorsunuz. 60’dan fazla sezon ve 800’ün üzerinde yarış içeren Kariyer modunun yanında farklı liglerde 1 ile 8 oyuncuya karşı gerçek zamanlı yarışlara katıldığınız Dünya serisi çok oyunculu modu da oynamanızı isterim.

Direksiyon hakimiyetini kolaylaştıran, eğlence, hıza odaklanmanızı sağlayan yenilikçi sürüş kontrol sistemi TouchDrive, topluluk yarışları olarak özetleyebileceğim Kulüp özelliği ve oynadıkça keşfedeceğiniz birçok yenilikle birlikte gelen Asphalt 9: Legends, HDR desteği de sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.
  • Asphalt 7: Heat

    Asphalt 7: Heat, Windows 8'li tablet ve pc'nizde oynayabileceğiniz dünyaca ünlü araba yarışı oyunudur.
  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.
  • Forza Street

    Forza Street: Microsoft'un yeni araba yarışı oyunu
  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • GRID

    GRID (İndir): PC'deki en iyi araba yarışı oyunlarından biri
  • Trail Out

    Bilgisayarınızda iki kişilik araba yarışı oynamak isterseniz Trail Out tam size göre.
  • Project CARS 3

    Project CARS 3 Steam'de! İnceleme puanı yüksek araba yarışı oyunu Project CARS 3'de heyecan dolu gerçek bir yarış deneyimi sizi bekliyor.