Asphalt Overdrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21,956 TOPLAM İNDİRME
105.7 MB DOSYA BOYUTU

Asphalt Overdrive oyunculara bolca adrenalin sunan bir yarış oyunudur

Asphalt Overdrive eğer yarış oyunu oynamayı seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir araba yarışı oyunudur.

Windows 8 işletim sistemini kullanan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarınıza veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Asphalt Overdrive mobil oyunlardaki başarısıyla tanınan Gameloft'un elinden çıkmış bir başka başarılı yapımdır. Gameloft Asphalt serisinin bir önceki oyunu olan Asphalt 8 ile mobil oyunların sınırlarını zorlamış, oyunun grafikleri ve oynanışı ile oyuncuların takdirini kazanmıştı. İlk olarak mobil platformlar için yayınladığı bu oyunu sonradan Windows 8 için de yayınlayan Gameloft, Asphalt 8 ile Windows 8'de de en gelişmiş yarış tecrübesini oyunculara sunmuştu. Gameloft, Asphalt Overdrive ile bu tecrübeyi bir adım öteye taşımaya ve oyunculara Asphalt serisi içerisinde yeni bir tecrübe sunmaya özen göstermiş.

Asphalt Overdrive klasik yarış oyunlarını sonsuz koşu oyunu yapısıyla buluşturan bir oyun. Oyunda daha önceki Asphalt oyunlarından farklı olarak rakiplerimizle yarışmak yerine trafikte yol almaya, polisi atlatmaya ve en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Oyunda bolca aksiyon da yer alıyor. Rampalardan uçmak, devasa panoların içerisinden geçmek ve onları parçalamak yapabileceğimiz çılgın hareketlerden bazıları.

Asphalt Overdrive'da oyun içerisinde oyunculara farklı görevler sunuluyor ve oynanış zenginleştiriliyor. Lisanslı gerçek hız canavarlarını kullanabileceğiniz oyun grafik olarak oldukça yüksek kaliteye sahip. Kusursuz bir fizik motoruyla desteklenen bu yapı oyunculara en üst düzey oyun tecrübesini yaşatmak için yeterli olmakta.

Asphalt Overdrive eğer Asphalt oyunları arasında farklı ve eğlenceli bir tecrübe yaşamak isterseniz kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Asphalt Overdrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,712 TOPLAM İNDİRME

Asphalt Overdrive, Asphalt serisine yeni bir soluk kazandıran bir mobil yarış oyunudur.

Asphalt Overdrive mobil oyunlardaki ve özellikle yarış oyunlarındaki yüksek başarısıyla tanınan Gameloft tarafından geliştirilmiş olan yeni bir mobil yarış oyunudur. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Asphalt Overdrive, Asphalt serisine yeni bir soluk kazandıracak şekilde tasarlanmış. Serinin bir önceki oyunu olan Asphalt 8'de arcade tarzı bir yarış tecrübesi yaşamaktaydık. Klasik yarış dinamiklerine yer veren oyunda rakiplerimizi geçmeye çalışırken rampalardan uçarak bolca aksiyon yaşayabiliyorduk. Asphalt Overdrive, Asphalt 8'in aksiyon yönünü temel alan ve daha da ileriye taşıyan bir oyun.

Asphalt Overdrive'da temel amacımız rakiplerimizle yarışmak yerine polislerden kurtulmak. Bu iş için asfalt yollarda sürekli ilerlerken rampalardan uçuyoruz, havada taklalar atıyoruz ve çılgın hareketler gerçekleştiriyoruz. Hatta yol üzerindeki dev reklam panolarınının üzerine doğru uçarak onları parçalayabiliyoruz. Trafik içerisinde geçen yarışlarda arabalara çarpmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Bu nedenle oyunda reflekslerimiz de test ediliyor. Oyun bu yönüyle bir sonsuz koşu oyununa benzer bir yapı sergiliyor ve bize Asphalt serisi içerisinde yepyeni bir tecrübe yaşatıyor.

Asphalt Overdrive, Asphalt serilerinin önceki oyunları gibi yine oyun grafikleri konusunda bize en üst kaliteyi sunan bir oyun. Araba grafikleri ve yarış alanlarındaki çevresel grafikler göze oldukça hoş görünüyor ve görsel efektler olabildiğince canlı ve akıcı. Kusursuz bir fizik motoru sayesinde rampalardan atlayışlarınız, çarptığınız dev tabelaların parçalanmaları, inişleriniz olması gerektiği gibi görünüyor. Asphalt Overdrive yine lisanlı hız canavarlarına yer vererek bize gerçek dünyada gördüğümüz rüya arabaları kullanma imkanı veriyor.

Asphalt Overdrive genel olarak yarış oyunlarını ve sonsuz koşu oyunlarını başarılı bir şekilde birleştiren bir yapım. Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz Asphalt Overdrive'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Asphalt Overdrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
401 TOPLAM İNDİRME

Asphalt Overdrive ile yüksek aksiyon ve hızı bir arada tecrübe edebilirsiniz.

Asphalt Overdrive mobil yarış oyunları arasında en başarılı yapımlardan olan Asphalt serisine yeni bir bakış açısı getiren bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletimn sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Asphalt Overdrive'da serinin geliştiricisi Gameloft mobil oyunlardaki tecrübesini kullanarak oyunculara üst kalite bir içerik sunmayı başarıyor. Asphalt Overdrive daha önceki Asphalt oyunlarındaki klasik yarış deneyimini farklı bir çizgiye taşıyan bir oyun. Hatırlanacağı üzere serinin Asphalt Overdrive'dan önceki oyunu olan Asphalt 8'de rakiplerimize karşı yarışarak bitiş çizgisinden ilk geçen araba olmaya çalışıyorduk. Bu işi gerçekleştirmek için ise keskin virajları alarak rampalardan uçuyor ve çılgın akrobatik hareketler gerçekleştiriyorduk. Asphalt Overdrive'da ise aksiyon biraz daha ön plana çıkıyor ve oyun bir sonsuz koşu oyununa benzeyen bir yapıya yaklaşıyor.

Asphalt Overdrive'da artık rakiplerimizle yarışmak yerine yoğun trafik içerisinde en yüksek hızla yol almaya ve polislerden kurtulmaya çalışıyoruz. Bu iş için reflekslerimizi doğru bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Oyunda rampalardan uçarak ve kısayolları kullanarak avantaj kazanabilmekteyiz. Bunun yanında oyunda bolca çılgın hareket gerçekleştirebiliyoruz. Rampalardan havalandıktan sonra havada taklalar atabiliyor ve dev reklam panolarının içerisinden geçerek onları parçalayabiliyoruz.

Asphalt Overdrive bir sonsuz koşu oyununa taklaşan bir yapı gösterdiği için oyunun görünümü ve kontrolleri de doğal olarak değişikler gösteriyor. Artık bizi Asphalt 8'de olduğu gibi yatay bir kamera açısının yerine dikey bir kamera açısı bekliyor. Kontrollerde ise sanal analog çubuklar yerini daha kolay olan swipe sistemine bırakıyor. Bu sistemde aracımızın yönünü değiştirmek için parmağımızı ekranda sağa veya sola doğru sürüklüyoruz. Böylece önümüzdeki trafiğe ve engellere daha kolay odaklanabiliyoruz.

Asphalt Overdrive, Asphalt serisi ile alışık olduğumuz ve mobil cihazlarımızda görebileceğimiz en yüksek kaliteye sahi olan grafikleri bize sunuyor. Araçlar, çevresel detaylar ve görsel efektler ortalamanın çok üzerinde kaliteye sahip. Oyunda kullanabileceğimiz araçlar ise yine lisanslı gerçek araçlar. Asphalt Overdrive bütün bu güzel yönlerini kusursuz bir fizik motoruyla birleştirmekte.

Asphalt Overdrive eğer yarış oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Asphalt Overdrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
560 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Asphalt Overdrive ile aksiyon dolu bir yarış tecrübesi bizi bekliyor

Asphalt Overdrive, Asphalt serisisnin geliştiricisi olan ünlü mobil oyun geliştiricisi Gameloft tarafından yayınlanmış olan yeni bir mobil yarış oyunudur.

Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı olan Asphalt Overdrive farklı oyun türlerini birleştiren yapısı ile Asphalt serisi içerisinde farklı bir çizgi izliyor. Bilindiği üzere serinin bir önceki oyunu olan Asphalt 8'de klasik yarış oyunu yapısı bolca aksiyonla birleştiriliyordu. Oyunda rakiplerimizle yarışarak bitiş çizgisinden ilk geçen araba olmaya çalışıyorduk. Bu işi yaparken rampalardan uçarak çılgın atlayışlar da yapabiliyorduk. Asphalt Overdrive'da Asphalt 8'deki aksiyon korunarak daha da yüksek doza çıkarılıyor. Oyunun yarış yapısı ise yerini bir sonsuz koşu oyunu yapısına bırakıyor. Artık rakiplerimizle yarışmak yerine trafik içerisinde en yüksek hızla yol almaya ve polislerden kurtulmaya çalışıyoruz. Bu işi yaparken rampalardan uçuyoruz ve hatta dev reklam panolarının içerisinden geçerek onları parçalayabiliyoruz.

Asphalt Overdrive yenilenen oyun sisteminin doğal bir sonucu olarak bize farklı bir görünüm ve kontrol sistemi sunuyor. Daha öncei Asphalt oyunlarında ekranda yatay bir görünüm sunuluyordu. Asphalt Overdrive'da artık ekranda dikey bir görünüme sahibiz. Bunun yanında klasik sanal kontrol yöntemi yerini swipe sistemine bırakıyor ve aracımızı parmağımızı ekranda sağa veya sola sürükleyerek yönlendiriyoruz. Böylece oyuncular araçlarını daha kolay yönetebiliyorlar ve reflekslerini kullanarak trafik arasında daha rahat bir şekilde ilerleyebiliyorlar.

Asphalt Overdrive üst düzey grafik kalitesi sunarken kusursuz fizik motoruyla saçma hataların oluşmasını engelliyor. Oyunda kullanacağınız lisanlı araçlar gerçek versiyonlarının birebir kopyası ve bu rüya araçları kullanmak oyunculara ayrı bir keyif veriyor.

Asphalt Overdrive genel olarak ele alındığında bolca heyecan ve adrenalin sunan, yüksek hızı doyasıya tecrübe etmenizi mümkün kılan başarılı bir mobil yarış oyunu.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.
  • Pressure Overdrive

    Pressure Overdrive bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.
  • Asphalt 9: Legends

    Efsane yarışçılara meydan okuyun!
  • Asphalt 7: Heat

    Asphalt 7: Heat, Windows 8'li tablet ve pc'nizde oynayabileceğiniz dünyaca ünlü araba yarışı oyunudur.
  • AMD OverDrive

    AMD OverDrive uygulaması AMD çipsetli ürünlerin kapasitesini, esnekliğini ve ayarlanabilirliğini en yüksek hale getirebilmek için yaratılmış bir program.
  • F1 23

    Her zamankinden daha hızlı. Hemen F1 23 indirin ve bu adrenalin dolu yarış oyununu deneyimleyin.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.