Asphalt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
6,653 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.

Asphalt Xtreme, Gameloft’un kaliteli görseller, bağlayıcı oynanış sunan çok oyunculu yarış oyunu. Android ve iOS platformunun ardından Windows platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan arazi yarışı oyununda 7 arazi aracı türü arasından seçim yaparak soluksuz yarışlara dalıyoruz. Güçlü olanın pistte kaldığı zorlu yarışlara hazır olun.

Ne yol ne de kuralların olduğu bir arazi yarışı oyunu olarak karşımıza çıkan Asphalt Xtreme, zorlu şartlara dayanıklı hız makineleriyle online yarışlara sokuyor bizleri. Muscle car, kamyonet, ralli arabası, SUV ve daha seçebildiğimiz onlarca canavar makine olarak adlandırılan kontrolleri zor, pistten çıkarması hayal araçlarla yarışlara katılıyoruz. Yarışlar online düzenleniyor ancak dilersek kariyer etkinliğine, meydan okumalara, sınırlı süreli etkinliklere de katılabiliyoruz.

Kum tepeleri, buzullar, ormanlık alanlar, çelik fabrikaları gibi tahmin edemeyeceğiniz egzotik mekanlarda yarışlara katıldığımız aksiyon yüklü bir oyun Asphalt Xtreme. Asphalt serisini bugüne kadar oynamış biri olun – olmayın; yarış oyunlarından keyif alıyorsanız Asphalt Xtreme’i kesinlikle indirmelisiniz. Hem ücretsiz, hem Türkçe, hem de Gameloft imzalı…

Erkan Calp

Asphalt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,179 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

Asphalt Xtreme APK, Netflix üyelerine özel Android cihazlarda ücretsiz indirilip oynanabilir arazi yarışı oyunu.

Asphalt Xtreme APK, Netflix üyelerine özel çok oyunculu arazi yarışı oyunu. Android platformunda henüz indirilmeye açılmayan Türkçe dil destekli yarış oyununda 30’dan fazla modifiyeli araçla çılgın yarışlar çıkartıyoruz. 8 oyuncunun bir araya gelebildiği adrenalin yüklü bir yapımdan bahsediyoruz.

Asphalt Xtreme APK İndir

Asphalt serisinin son oyunu Asphalt Xtreme, her yarış tutkununu ekran başına kilitleyecek bir yapım olmuş desem sanırım abartmış olmam. Araba ve pist modellemelerinin kalitesi ve aksiyon dozu artırılmış oynanış bir yana klasik kuralların uygulanmadığı çılgın ötesi yarışlara katılmamızı isteyen yeni Asphalt oyununda canavar kamyondan ralli arabasına, 4x4 arazi aracından muscle car’a her biri zorlu pistler için özel olarak tasarlanmış araçları kullanıyoruz.

Arazi yarışında başı çeken markalardan Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Preadator, Dodge, Chevrolet ve daha pek çok markanın motor gücünün aktarıldığı 7 arazi aracıyla 8 kişiye kadar online yarışlara katılabiliyoruz. Gerçek zamanlı çok oyunculu modun yanında kariyer etkinliği, meydan okuma, sınırlı süreli etkinlikler bizi bekliyor.

Hangi yöne gideceğimizi zar zor kestirebildiğimiz egzotik mekanlarda kafa kafaya çılgın yarışlara katıldığımız eğlencenin tavan yaptığı Asphalt Xtreme oyununu Android cihazlarınıza – ücretsiz - indirip oynamanızı tavsiye ederim. Gameloft yine harika bir iş çıkarmış!

  • 4x4 canavar kamyonun gücünü açığa çıkarın. Güçlü arabalarla hızlı otomobil tutkunuzu besleyin. Ya da çevik arabalarla, kir seven ralli arabalarıyla veya durdurulamaz kamyonlarla pistte çılgına dönün.
  • Sekiz oyunculu, aynı anda herkes tek kafa kafaya mücadele edin. Sıkı rekabetle karşı karşıya kalacaksınız. Skor tablosunda tırmanırken oyunun zirvesinde kalın.
  • Dünyanın dört bir yanından çeşitli uç noktalarda yarışın. Svalbard’ın buzullarını parçalamaya, Alpler’e zirveye çıkmaya, Tayland ormanlarında yol açmaya ve fazlasını yapmaya hazırlanın.
  • Motor sporları aracınızın motor gücünü artırmanız mı gerekiyor? Ralli yarışçınızı donatmak ister misiniz? Her jant setini benzersiz kılmak için etkileyici özel kurulum ve yükseltme koleksiyonu var.
  • Beş oyun modu, 300’ün üzerinde kariyer etkinliği ve 1100’den fazla hakimiyet mücadelesi ile her zaman tırmanılması gereken yeni engeller ve denenecek deneyimler var.

 

Erkan Calp

Asphalt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
624 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Asphalt Xtreme, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Gameloft imzalı arazi yarışı oyunu.

Asphalt Xtreme, Gameloft tarafından geliştirilen arazi yarışı oyunu. iOS platformunda da (iPhone ve iPad uyumlu) ücretsiz indirilip oynanabilen yarış oyununda 7 farklı türde arazi aracı yer alıyor. 8 oyuncuya kadar online yarışlara katılabildiğimiz oyunda ne kural var ne de yol!

Canavar kamyon, Muscle car, Buggy, ralli arabası, SUV, 4x4, kamyon, kamyonet dahil 35 canavar araçla egzotik mekanlarda düzenlenen yarışlara katılmamızı isteyen Asphalt Xtreme oyununda 5 oyun modu yer alıyor. Kariyer yapma, meydan okumalara katılma, sınırlı süreli etkinliklerde performans sergileme gibi pek çok seçeneğimiz var. Online oynamayı seçersek 8 oyuncunun dahil olabildiği kafa kafaya mücadelelere giriştiğimiz gerçekten zorlu yarışlar bizi bekliyor.

Asphalt serisinin yeni oyunu Asphalt Xtreme, arazi deneyimini sonuna kadar yaşatıyor bizlere. Önemli markaların motor gücünden faydalanarak üretilmiş güçlü araçlar, aksiyonun dinmediği adrenalinin tavan yaptığı karmaşık pistler, aracımızın gücüne güç kattığımız ve görünümü değiştirdiğimiz kişiselleştirme menüsü, gerçek zamanlı çok oyunculu modun yanında kariyer modu ve etkinlikler hem içerik hem oynanış hem de görsel şölen yaşatan bir yarış oyunuyla karşımızda Gameloft. Beklediğimize kesinlikle değmiş!

 

Erkan Calp

Asphalt Xtreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
837 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Asphalt Xtreme, Gameloft imzalı ücretsiz ve de Türkçe arazi yarışı oyunu.

Asphalt Xtreme, Gameloft’un seri haline gelen popüler yarış oyununun yenisi. Yine görsellik, oynanış, içerik yönünden dört dörtlük bir yarış oyunu karşımızda. Windows Phone telefon kullanıcıları için de ücretsiz indirilmeye açılan arazi yarışı oyununda hiç tanımadığımız dünya genelinden yarışçılarla mücadele ediyoruz.

Türkçe dil desteğiyle gelen arazi yarışı oyunu Asphalt Xtreme, zorlu hava koşullarından etkilenmeyen canavar araçlarla yarışmamıza izin veriyor. Muscle car, SUV, kamyon/kamyonet, buggy ve daha nice canavar makinelerle düzenlenen yarışlar bir de online olunca heyecan iki katına çıkıyor. Oyun içinde seçilebilir tüm araçların arazi yarışı denince akla ilk gelen markaların lisanslı motor gücüne sahip olmaları müziklerle birleşince ekran başına kitlenmek kaçınılmaz oluyor.

Kuralların uygulanmadığı, yönümüzü zor bulduğumuz pistlerde birbirinden güçlü araçlarla kafa kafaya çarpışma imkanı tanıyan Asphalt Xtreme oyununda 5 oyun modu yer alıyor. Kariyer yapma, meydan okuma, sınırlı süreli etkinlikler ve daha fazlasıyla dopdolu içerik sunuluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Asphalt 8: Airborne

    Asphalt 8: Airborne, Windows 10 ve Windows 7 PC'de ücretsiz oynanabilen araba yarışı oyunu.
  • Asphalt 9: Legends

    Efsane yarışçılara meydan okuyun!
  • Asphalt 7: Heat

    Asphalt 7: Heat, Windows 8'li tablet ve pc'nizde oynayabileceğiniz dünyaca ünlü araba yarışı oyunudur.
  • Asphalt Overdrive

    Asphalt Overdrive oyunculara bolca adrenalin sunan bir yarış oyunudur
  • Xtreme Download Manager

    Xtreme Download Manager kullanışlı bir download yöneticisidir
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Ses Kartı Driver

    Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Ses Kartı Sürücüsüdür. Windows Vista
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur