Assassin's Creed Pirates

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,816 TOPLAM İNDİRME
945.2 MB DOSYA BOYUTU

Assassin's Creed Pirates, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda oynanabilen bir korsanlık oyunudur.

Assassin's Creed Pirates, Karayipler Denizinin etrafında kötü korsanlara karşı savaştığımız oldukça hareketli bir oyundur. Genç ve hırslı bir kaptan olan Alonzo Batilla’yı yönettiğimiz oyunda hiçbir kural yok. Karşınıza çıkan düşman gemilerini acımadan denizin derinliklerine gömmeli ve açık denizlerin hakimiyetini elinize geçirmelisiniz. Karayiplerin en kötü korsanı unvanına sahip olmak ise kolay olmayacak. Mobil platformda milyonlarca kez indirilen Assassin's Creed Pirates zengin içeriği ile bilgisayar oyuncularını da tatmin etmeye devam ediyor. 

Assassin's Creed Pirates Özellikleri

  • Zengin içerik,
  • Fantastik oynanış,
  • Çeşitli savaş içerikleri,
  • Windows, Android ve iOS sürümler,
  • Karakter özelleştirme ve geliştirme,

Tüm platformlarda oynanabilir olan bu korsanlık oyununda Alonzo Batilla adında genç ve acıması olmayan bir kaptanın Karayipler’deki macerasına tanık oluyoruz. Denizin çevresinde düşman gemilerine karşı gerçek zamanlı olarak mücadele ediyoruz. Düşman gemlerini sulara gömmek için fazla sayıda silah arasından dilediğimizi kullanabiliyoruz. Küçük bir gambottan yüzen kaleye onlarca gemi emrimizde. Başarı ile sonuçlanan mücadelelerimiz sonrası gemilerimizin daha dayanıklı olmasını sağlayabiliyoruz.

Oldukça zengin bir içerik ile oyuncularını tatmin eden başarılı yapım, Windows platformunun yanı sıra iOS ve Android platformlarında da ilgiyle oynanmaya devam edilmektedir. Mobil platformda sık sık aldığı güncellemeler ile oyuncularına yepyeni içerikler sunan yapım, aksiyon yüklü yapısı ile milyonlara ulaşmaya devam ediyor. 

Assassin's Creed Pirates İndir

Oyunu eğlenceli kılan etmenlerden birisi de değişen hava koşulları. Hava koşulları oynanışı doğrudan etkileyecek kadar başarılı. Geminizin batmaması için gözlerimizi yoldan ayırmamız gerekiyor. Aniden çıkan fırtına geminizde panik yaşanmasına neden olabilir veya düşman gemileri sisten faydalanarak gizlenmiş, hatta yaklaşmış olabilir.
Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz oyunda 50’den fazla hikaye ve yan görev bulunuyor.

Assassin's Creed Pirates Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Windows 8.1
  • Intel Core i5 – 1.7GHz
  • 1GB RAM
  • Intel HD Graphics 4000
Erkan Calp

Assassin's Creed Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,092 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Assassin's Creed Pirates, deniz savaşlarına odaklanan korsan oyunudur. Assassin's Creed Pirates APK olarak Android telefonlara indirilebilir.

Assassin's Creed Pirates, Ubisoft'un 2013 yılının en iyi oyunu olmaya aday korsan oyunu Assassin's Creed 4'ün sunduğu heyecanı Android cihazlarınızda yaşatabilen bir mobil oyundur. Assassin's Creed Pirates APK olarak indirilebilir.

Assassin's Creed İndir APK

Assassin's Creed 4'teki deniz savaşlarını konu alan mobil korsan oyunu bize Karayipler'in cennet köşelerini keşfetme fırsatı sunmakta. Oyunda Alonzo Batilla isimli genç ve hırslı bir korsan kaptanın hikayesine tanık oluyoruz. Kaptanımızın amacı düşmanlarına mağlubiyeti tattırmaktır ve açık denizlerin hakimiyetini ele geçirmektir. Kaptanımız bu yolculuğunda kural tanımadan imparatorluklara meydan okuyacak ve kendi servetinin peşine düşecektir.

Assassin's Creed Pirates'ta Karayipler üzerinde deniz savaşları yaparak düşman gemilerine karşı koyuyoruz ve diğer gemileri yağmalıyoruz. Oyundaki deniz savaşları tamamen gerçek zamanlı olarak gerçekleşmektedir ve oyuncu gemisinin üzerinde tam kontrole sahiptir.

Assassin's Creed Pirates'ın grafikleri oldukça yüksek kalitelidir. Oyunda hava durumu anlık olarak değişebiliyor ve bu da oyunun gidişatını etkileyebiliyor. Bu nedenle fırtınalara ve sis gibi hava şartlarına dikkat etmeliyiz.

Oyunda kendi tayfamızı bularak denizlere açılıyoruz. Bize farklı silahlar ve farklı gemiler elde etme fırsatı veriliyor. Ayrıca oyunda ilerledikçe özel korsanlık yeteneklerini öğrenebiliyoruz. Oldukça geniş bir haritaya sahip oyunda Karayipler üzerinde hazine haritalarının parçalarını keşfederek hazine avına çıkabilmemiz mümkün.

Assassinlerin ve Templarların mücadeleleri ile kesişen hikayemizde 50'nin üzerinde görev yer almakta.

Assassin's Creed Korsan Oyunu

Ana karakter Alonzo Batilla, korsanlar tarafından yakalanır ve hayatı kurtarılır. Korsanlar tarafından gönderilen küçük bir yelkenli alır ve anında korsan olur. Assassin’s Creed Pirates’deki deniz savaşları iki bölüme ayrılır: saldırı ve savunma. Topçu, savaş sırasında ana silahtır. Saldırı modelinde topçu ile hedef gövdeye nişan alınır ve ardından ateş söndükten sonra savunma modeline geçilir. Düşmanların ateşinin sonunda saldırı modeline geçebilirsiniz. Bir tarafın gemileri batana kadar iki model arasında geçiş yapılır.

Kaptan Alonzo Batilla, Karayipler’in en korkulan ve acımasız korsanlarından biridir. Oyunda diğer korsanlar, tapınakçılar ve hatta suikastçılarla yüzleştiğiniz elliden fazla görev üstleneceksiniz. Oyun, gemiler arasında savaşa odaklanır. Düşmanları izleyebilir, topları ateşleyebilir, farklı savunma manevralarını kullanabilirsiniz. Savaş kazandıkça mürettebatınız için daha fazla üye alacak, daha iyi hazineler elde edeceksiniz. Geminizi her türlü öğeyle kişiselleştirerek birçok farklı yönünü yükseltebileceksiniz.

  • Acımasız deniz savaşlarına katılın.
  • Mürettebatınızı ve geminizi oluşturun.
  • Karayipler’in uçsuz bucaksızlığını keşfedin.
  • Mobilde ve tabletlerde çığır açan üç boyutlu görselleri keşfedin.
  • Efsanevi hazine için destansı bir arayışa çıkın.

 

Can Erdil Şentürk

Assassin's Creed Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,992 TOPLAM İNDİRME

Assassin's Creed Pirates deniz savaşlarını konu alan bir korsan oyunudur

Eğer bu senenin en iyi oyunlarından olan Assassin's Creed 4'ü oynadıysanız Assassin's Creed Pirates oldukça hoşunuza gidecek, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korsan oyunu olacaktır.

Assassin's Creed 4'ün geliştiricisi Ubisoft tarafından yayınlanan bu mobil oyun bize Assassin's Creed 4'teki deniz savaşlarının heyecanını mobil cihazlarımızda yaşama keyfi sunmaktadır. Serinin 4. oyunundaki korsan hikayesine benzer bir yolda ilerleyen oyun bize Karayipler üzerinde devasa savaşlar yapabilme ve farklı gemiler ile farklı silahlar kullanabilme imkanı sunuyor.

Oyunda Alonzo Batilla adlı genç ve hırslı bir kaptanın hikayesine tanık oluyoruz. Batilla düşmanlarını mağlup etmek için ip çeken bir korsan kaptandır. Kaptanımızın bu amacı bizleri bütün kuralları yıkmaya, imparatorluklara meydan okumaya itiyor ve kendi servetimizi yaratma imkanı sunuyor.

Yolculğumuz bizleri Karayip denizlerinin farklı köşelerine taşıyor ve bu noktalarda düşman gemileriyle yüzleşerek kazandığımız savaşlar sonucu gemileri yağmalıyoruz. Gerçek zamanlı olarak gerçekleşen bu savaşlarda oldukça yüksek kalitedeki grafikler bizleri bekliyor. Oyunda hava şartları anlık olarak değişebilmekte ve bu da oynanışı etkileyebilmekte. Bu nedenle fırtınalara ve sis gibi hava şartlarına dikkat etmek gerekiyor.

Assassin's Creed Pirates bize kendi tayfamızı toplama ve yeni korsanlık tekniklerini öğrenebilme fırsatı veriyor. Oyunda ilerledikçe yeni gemilere ve silahlara sahip olabiliyoruz. Oldukça geniş bir haritaya sahip olan Assassin's Creed Pirates'ta Karayipler'in cennetten çıkma adalarını keşfedebiliyoruz ve gizemli hazinelerinin peşine düşebiliyoruz.

Oyunda 50'den fazla hikaye görevi ve ek görev yer almakta. Assassin's Creed Pirates'ta yolumuz Assassinlerin ve Templarların mücadelesiyle kesişebilmekte.

 

1.0.3 güncellemesi ile oyundayapılan geliştirmeler:

  • Oyun performansı ve stabilitesi iyileştirildi
  • iPhone 5S için gölge efektleri geliştirildi

1.2.0 güncellemesi ile:

  • Oyun içeriğini büyük oranda zenginleştirilen eklentiler yapıldı. Artık balina avına çıkabiliyoruz ve 50 farklı türdeki Karayip balıklarını toplayabiliyoruz
  • 2 yeni gemiyi kullanabiliyor ve 6 tarihi düşmanla karşılaşabiliyoruz
  • Yeni eklenen hayatta kalma modunda en son hayatta kalan korsan olmaya çalışıyoruz
Can Erdil Şentürk

Assassin's Creed Pirates

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
940 MB DOSYA BOYUTU

Assassin's Creed Pirates, Karayip Denizinde geçen bir korsanlık oyunudur.

Assassin's Creed Pirates, Karayip Denizinde korsanlara karşı gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiniz bir oyundur. Düşman gemilerini batırmak ve efsane korsanlar arasında yerinizi almaya hazırlanın.

Ubisoft’un hem mobil hem de web platformunda oynanabilen popüler korsanlık oyunu Assassin's Creed Pirates’te Alonzo Batilla adında genç ve hırslı bir kaptanı kontrol ediyorsunuz. Kendi gemi ve mürettebatınızı oluşturabiliyor, gemilerinizi upgrade edebiliyorsunuz. 50’den fazla korsan tekniğini öğrenerek daha iyi kaptan olma ve denizde gerçek bir korsan gibi mücadele etme şansına sahipsiniz. Denize açıldığınızda aralarında Sam Bellamy, Ben Hornigold ve Blackbeard’ün de bulunduğu o dönemin en kötü korsanları ile karşılaşacaksınız.

Oyundaki grafik ve animasyonlar da oldukça kaliteli. Hava koşulları oyuna çok iyi dahil edilmiş. Fırtına çıktığı zaman yaşanan panik, sisli havada düşman gemileri ile savaşmak, gün ışığında gözünüzü alan yansımalardan etkilenmemek mümkün değil.

Xbox desteği de sunan oyunu ne yazık ki deneme şansınız bulunmuyor. 9,99 TL ücret ödeyerek satın almanız gerekiyor.

Erkan Calp

Assassin's Creed Pirates

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,864 TOPLAM İNDİRME

Assassin's Creed Pirates, web tarayıcı üzerinden oynanabilen bir korsanlık oyunudur.

Assassin’s Creed Pirates Web, Ubisoft’un popüler korsanlık oyunun internet tarayıcıları üzerinden oynanabilen ücretsiz sürümüdür. Demo olarak sunulan ve Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ve diğer web tarayıcıları ile uyumlu olan oyun web tarayıcılarındaki gelişimi gözler önüne seren bir yapım.

Internet Explorer’ın Ubisoft iş birliği ile hazırladığı web tabanlı ilk Assasin’s Creed oyunu olma özelliğini taşıyan Pirates, açık kaynak kodlu 3 boyutlu motor olan Babylon.JS kullanılarak hazırlanmış bir oyun. 5 farklı dilde destek veren (Tabii ki Türkçe seçeneği mevcut değil.) ve dünya genelinde ücretsiz olarak sunulan oyunda Alonzo Batilla adındaki genç bir kaptanın Karayip Denizi’ndeki macerasını konu alıyor.

En iyi performansı Internet Explorer’da gösteren ancak istediğiniz bir tarayıcıyla sorunsuzca oynayabileceğiniz Pirates’te amacımız keşiş tarafından belirtilen koordinatları takip etmek ve varış yerine olabildiğince hızlı bir şekilde ulaşmak. Tabii ki yol boyunca karşınıza çıkan mayınlara dikkat etmeniz gerekiyor. Sadece mayınlar değil hava koşulları da işinizi oldukça zorlaştıracak. Güneşli, yağmurlu, bulutlu, sisli havada gece ve gündüz oynama şansı bulduğumuz oyunu hem klavye ile hem de dokunmatik kontrollerle oynabiliyoruz. Oyunda gemiyi içten ve dıştan görmemize imkan tanıyan kamera seçeneği bulunuyor. (Ekranın sol üstündeki kamera simgesine dokunarak kameralar arası geçiş yapabiliyorsunuz.)

Assassin’s Creed Pirates Web sürümünün yapılış aşamasını merak ediyorsanız aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz:

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Assassin's Creed 2

    Assassin's Creed 2 belki de serinin en iyi oyunlarından bir tanesi. Assassin's Creed 2 indirin ve Ezio’nun intikam hikayesine şahitlik edin.
  • Assassin's Creed Valhalla

    Assassin's Creed Valhalla PC İndir: Ubisoft'un yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla'da efsanevi bir Viking akıncısı oluyorsunuz.
  • Assassin's Creed Mirage

    Assassin's Creed Mirage ile seri köklerine dönüyor. Hemen Assassin's Creed Mirage indirin ve bu otantik maceraya dahil olun.
  • Assassin’s Creed IV Black Flag

    Hikayeli oyunlardan en iyisi olan Assassin’s Creed IV Black Flag yeni bir macera ile oyuncuların karşısına geliyor.
  • Assassin's Creed Odyssey

    Assassin's Creed Odyssey, uzun yıllardır çıkmaya devam eden aksiyon oyunu Assassin's Creed'in Antik yunan döneminde geçen oyunudur.
  • Gods & Monsters

    Gods & Monsters (PC İndir): Assassin's Creed Odyssey'in yaratıcılarından masalsı bir macera
  • Assassin's Creed Chronicles: India

    Assassin's Creed Chronicles: India 2 boyutlu bir aksiyon - platform oyunudur