Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
54,687 TOPLAM İNDİRME
1.72 MB DOSYA BOYUTU

Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama ile oyununuzu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz

Assassin’s Creed Unity Türkçe Yama, başarılı bir oyun serisi olan Assassin's Creed'in son oyunlarından, Assassin's Creed: Unity'i tamamen Türkçeleştiren ve ücretsiz olan Türkçe dil paketidir. Animus Projesi isimli Türk oyuncuların oluşturduğu bir topluluk tarafından 2 ayı aşkın bir sürede ve yaklaşık 200.000 yabancı kelime çevirilerek hazırlanan bu Türkçe dil paketi sayesinde, oyununuzun menülerinden tutunda, oyun için açıklamalar ve hikaye metinlerine kadar herşeyi Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Fransa'da geçen ve yine bir suikastçi hikayesinde yer aldığımız Assassin's Creed: Unity için hazırlanan bu Türkçe yamayı kullanmanız için oyunun 1.4.0 sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Çok küçük boyutlarda olan oyun yamasını indirdikten sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeniz gerekiyor. Oyunun yüklü olduğu klasör adresini kendi kendine bulan yama, kolayca yüklendikten sonra oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Unutmadan hatırlatalım, yamayı kurduktan sonra oyun ayarlarından alt yazıları açmanız gerekiyor. Oyunun Dead Kings DLC'si hariç tüm genişleme paketleri de Türkçe'ye çevrilmiş durumda.

Hikayesiyle göz dolduran Assassin's Creed Unity'i yabancı dilinden dolayı anlamakta güçlük çekiyor ve Türkçe oynamak istiyorsanız, siz de oyunu tamamen Türkçe yapan bu yamayı indirip, oyun keyfinizi arttırabilirsiniz.

Hüseyin Çelik

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Assassin's Creed 3 Türkçe Yama

    Assassin's Creed 3 Türkçe yama dosyalarını indirerek oyunun tüm detaylarına daha kolay bir şekilde hakim olabilirsiniz.
  • Assassin's Creed 2 Türkçe Yama

    Ubisoft'un başarılı yapımı Assassin's Creed 2 oyununun Türkçe yaması çıktı.
  • Assassin's Creed Brotherhood Türkçe Yama

    Assassin's Creed Brotherhood için hazırlanan Türkçe dil yaması ile oyunu çok daha kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.
  • Assassin’s Creed: Revelations Türkçe Yama

    Assassin's Creed: Revelations için hazırlanan Türkçe dil yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Velvet Assassin Türkçe Yama

    Velvet Assassin için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyunu sorunsuzca Türkçe dilinde oynayabilirsiniz.
  • Assassin's Creed Valhalla

    Assassin's Creed Valhalla PC İndir: Ubisoft'un yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla'da efsanevi bir Viking akıncısı oluyorsunuz.
  • Assassin's Creed

    İlk Assassin's Creed oyununu oynadınız mı? Pek çok kişinin ilk göz ağrısı olan bu oyunu oynayın ve Assassin's Creed serisinin doğuşuna tanıklık edin.
  • Assassin's Creed Odyssey

    Assassin's Creed Odyssey, uzun yıllardır çıkmaya devam eden aksiyon oyunu Assassin's Creed'in Antik yunan döneminde geçen oyunudur.