Assetizr

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME
276 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı boyutlandırmanıza olanak sağlayan bir yardımcı araç

Assetizr, fotoğraflarınıı yeniden boyutlandırabileceğiniz bir yardımcı program olarak dikkat çekiyor. Kullanışlı menüleri ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Assetizr, mutlaka bilgisayarlarınızda yer alması gereken programlardan bir tanesi.

Resimlerinizi kolayca yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan Assetizr, fotoğraflarda kalite kaybı yaşamadan boyutlarını minimuma indirmenizi sağlıyor. Kullanışlı ve kısa bir süre ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulama, fotoğraflarla uğraşanların işlerini bir hayli kolaylaştırabilecek cinsten bir uygulama. Resimlerinizi yeniden optimize ederek boyutlarını indirebileceğiniz program, aynı zamanda fotoğrafların büyüklüğünü de ayarlamanıza imkan sağlıyor. Bu tarz bir program arayışınız varsa Assetizr sizleri bekliyor. Hoş arayüzü ve kolay kullanımıyla dikkat çeken bu programı kaçırmayın.

Murat İşçi

Assetizr

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir yardımcı uygulama

Assetizr, fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırmanıza ve sıkıştırmanıza olanak sağlayan bir programdır.

Kullanışlı menüleri ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Assetizr, bilgisayarlarınızda bulunması gereken bir program. Fotoğraflarınızı sıkıştırarak boyuttan kazanç sağlama imkanı sunan Assetizr, aynı zamanda boyutlandırma imkanı da sunuyor. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz program ile kalite kaybı da yaşamıyorsunuz. Fotoğraf ile uğraşanların büyük bir beğeniyle kullanabileceğini düşündüğüm Assetizr, sizleri  bekliyor. Bu tarz bir program arayışınız varsa işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Hoş arayüzü ve kolay kullanımıyla dikkat çeken bu programı kaçırmayın.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NX Studio

    NX Studio, Nikon'un Windows ve Mac bilgisayarlar için ücretsiz fotoğraf ve video düzenleme programıdır.
  • Adobe Lightroom CC

    Adobe Lightroom CC ile fotoğraf düzenleyebilir, görüntüleri istediğiniz hale getirebilirsiniz.
  • WorkinTool Image Converter

    Fotoğraf düzenlemenin ötesinde özellikler sunan WorkinTool Image Converter ile profesyonel çalışmalara imza atabilirsiniz.
  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express uygulaması ücretsizdir! Hızlı, güçlü ve kolay fotoğraf düzenlemesi için Photoshop ücretsiz sürümünü deneyin.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • MediaShow

    MediaShow 5 bilgisayarınızdaki tüm fotoğraf ve videoları arşivlemek, düzenlemek ve editlemek için size bir medya merkezi kuruyor. Programın şık ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı, slayt şov özelliği, video ve fotoğraf editleme
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.