Astro Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Astro Attack, piksel görselleriyle nostalji yaşatan uzay savaşı oyunları arasında.

Astro Attack, adından da anlayacağınız üzere uzay savaşı oyunu. Pikselleri saydığınız eski oyunlara özlem duyuyorsanız aksiyonun hiç dinmediği bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Android telefonlarda oynanmak üzere tasarlandığını düşündüğüm uzay oyununda evreni işgalcilerden temizlemeye çalışıyoruz. Farklı silahlarla donatılmış uzay gemileriyle karşımıza çıkan düşmanlara tereddütsüz ateş ederek yok olmalarını izliyoruz. Ancak sayıları fazla olduğundan son derece seri olmamız, atışlarımızı asla ıskalamamamız gerekiyor. En ufak hatamızda evrenin karanlık yüzünü görüyoruz.

Uzay gemimizin kontrolünü sağlamak için parmağımızı farklı yönlere sürüklememiz, ateş etmek için de düşman gemilerinin karşısına getirmemiz yeterli oluyor. Yok ettiğimiz her uzay gemisi sadece puan kazandırmıyor; yeni silahlarla donanmamıza dolayısıyla hasar gücümüzü artırmamıza vesile oluyor.

Erkan Calp

Astro Attack

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
58.3 MB DOSYA BOYUTU

Astro Attack, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli bir uzay oyunudur.

Astro Attack, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en eğlenceli uzay oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, 8 bit grafiklerle oldukça keyifli vakit geçirebileceğinizi söyleyebilirim. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyen kullanıcılar Astro Attack'ı deneyebilirler. 

Astro Attack son zamanlarda en fazla vakit geçirdiğim oyunlar arasında yer alıyor. Zira oldukça basit bir oynanışa sahip ve hafif nostalji tadı veriyor. Oyunun nasıl oynandığına gelince, sadece elinizle yukardan gelen düşmanları yok ederek ilerliyorsunuz. Evet, yanlış duymadınız, gerçekten bu kadar basit oynanışa sahip. Grafikleri de 8 bit olan Astro Attack'da yukarıdan gelen düşmanlardan çeşitli özel yetenekler düşüyor. Bunları alarak atış hızınızı artırabiliyor veya daha büyük atışlar yapabiliyorsunuz. Yalnız dikkat edin, karşı taraftan gelen ateşlerden kaçmak durumundasınız. Olur ya, bir ateşe yakalandınız, oyun burada bitiyor ve sonunda belirli miktarda para ve hediye kazanıyorsunuz. Bu tarz dinamiklerin oyuna renk kattığını düşünüyorum. 

Arcade oyunlarda kendinize bir alternatif arıyorsanız Astro Attack'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Astro Party

    Astro Party çok oyunculu bir mobil savaş oyunudur
  • Astro Bouncer

    Uzayda hayatta kalmaya çalışan bir astronotu oynadığınız bir beceri oyunu olan Astro Bouncer ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Astro Shark HD

    Astro Shark HD keyifli oyun yapısıyla dikkat çeken, uzay temalı bir Android oyunudur.
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • God of Attack

    God of Attack, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.