Atari Fit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Atari Fit mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulamasıdır

Atari Fit zengin özelliklere sahip olan ve egzersiz yapma işini oldukça eğlenceli bir hale dönüştüren bir mobil fitness uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Atari Fit uygulamasında bir yandan farklı egzersiz çeşitlerini yapabiliyor diğer yandan eğlenceli ödüllerin kilidini açabiliyorsunuz. Eğer kilo vermek, zayıflamak veya formunuzu korumak istiyorsanız önünüzdeki en büyük engel motivasyondur. Atari Fit uygulaması motivasyonunuzu korumanız için size eğlenceli çözümler sunuyor ve egzersizlerinize devam etmeniz için geçerli bir sebep veriyor.

Atari Fit içerisinde 100'ün üzerinde egzersiz yer alıyor. Bu setrifikalı egzersizlere ek egzersizleri yaktığınız kalorilerle veya uygulama içi satın alım yöntemleriyle açabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde fitness seviyenizi yükselttikçe puan kazanabilmeniz mümkün. Günlük egzersiz ipuçlarına uyduğunuzda, egzersiz programlarını tamamladığınızda altın kazanbiliyor ve bu altını Pong, Super Breakout ve Centipede gibi klasik Atari oyunlarının kilidini açmada kullanabiliyorsunuz.

Giyilebilir sağlık ve fitness cihazlarıyla uyumlu olan Atari Fit sosyal bir yapıya da sahip. Atari Fit üzerinde elde ettiğiniz puabnları arkadaşlarınızın puanlarıyla karşılaştırabiliyor ve rekabet ortamı oluşturabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Atari Fit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Atari Fit zengin özellikli bir fitness uygulamasıdır

Atari Fit eğer fitness ve egzersiz için motivasyona ihtiyaç duyuyorsanız size aradığınız çözümü sunacak bir fitness uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Atari Fit temel olarak spor ve eğlenceyi bir araya getiren bir uygulama. Atari Fit sahip olduğu ödüllendirme sistemi ve sosyal yapısı ile kullanıcıların egzersiz yapmaktan keyif almasını ve arkadaşlarıyla rekabet etmesini mümkün kılıyor. Bu sayede egzersiz yapmak bir sıkıcı bir aktivite olmaktan çıkıyor.

Atari Fit kullanıcıların performansını takip etmekte ve kullanıcılara kilidini açabilecekleri ödüller sunmakta. Atari Fit ile egzersiz programlarını tamamladıkça fitness seviyenizi yükseltebiliyorsunuz. Fitness eviyeniz arttıkça Pong, Super Breakout ve Centipede gibi klasik Atari oyunlarının kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca ek egzersiz türleri de siz kalori yaktıkça açılabilmekte.

Atari Fit içerisinde egzersiz skorlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırabilmenize imkan veriliyor. Bu sayede rekabet kızışabiliyor ve egzersiz yapmak için bir bahaneye sahip oluyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • FIT Radio Workout Music

    FIT Radio Workout Music, iş çıkışı gittiğimiz spor salonlarında yada kendi başımıza yaptığımız spor esnasında dinlememiz için bir çok yüksek tempolu şarkı çalan ücretsiz Android radyo uygulamasıdır.
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.
  • Fun Fit

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir egzersiz uygulamasıdır.
  • Counterattack Soccer

    Counterattack Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz atari oyunu kalitesindeki basit ama eğlenceli bir futbol oyunu.
  • Pocket League Story 2

    Pocket League Story 2, eski zamanlarda atari ile oynadığımız futbol oyunlarını anımsatan eğlenceli ve ücretsiz bir Android futbol oyunudur.
  • THE KING OF FIGHTERS '98

    Atari salonlarının olmazsa olmazlarına eklenmesi gereken 10 arasına girecek olan bu dövüş oyunu klasiği sonunda mobil cihazlara çıktı.