Athena Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME

Athena Online, Türkiye'nin web tabanlı oynanış sunan ilk Türkçe 3D aksiyon rpg oyunu.

Athena Online, dünyaca tanınan Omega Zodiac oyununun Türkiye sürümü. Türkiye’nin ilk üç boyutlu aksiyon rpg oyunu olan oyun, web tabanlı. İnternet tarayıcı üzerinden ücretsiz kayıt olarak online PvP savaşlara katılıyorsunuz.

Favori web tarayıcınız üzerinden oynayabileceğiniz MMORPG oyunu Athena Online, ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla beraber katılabileceğiniz etkinliklerle dolu harika bir açık dünya sunuyor. PvP karşılaşmaların yanı sıra görev odaklı ilerleyebildiğiniz rpg oyununda savaşçı, büyücü ve okçu olmak üzere üç farklı sınıfa dahil olabiliyorsunuz. Her sınıfın güç, dayanıklılık, hız ve zeka düzeyinin yanında kullanabildiği silahlar, kutsal yetenekleri farklı. Karakterlerin kostümlerinden kaderlerine kadar her şey düşünülmüş.

Oyuncuların seviyelerine göre katılabildiği günlük etkinliklerin yanında tamamlanan görev başına elmas veren haftalık hedef etkinliğinin düzenlendiği oyun tamamen Türkçe. Çok detaylı hazırlandığından karakterleri ve arayüzü tanımak, oynanış detaylarını görmek adına rehber sayfasına bir göz atmanızda fayda var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Naruto Online

    Popüler anime ve manga Naruto Online şimdi Türkiye'de
  • Ragnarok Online

    Oyunundan hariç Japonya’da toplam 26 bölümden oluşan animesi yayınlanan efsane MMORPG oyunu Ragnarok Online kapısını online oyun severlere açtı.
  • Hunter X Online

    Hunter X Online, popüler manga serisi Hunter x Hunter'daki karakterlerin yer aldığı anime rpg oyunu.
  • Sacred Saga Online

    Sacred Saga Online tarayıcınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunu
  • Wartune

    Wartune, 2D grafiklere sahip browser tabanlı online RPG ve strateji karışımı bir oyun.
  • Drakensang Online

    Drakensang Online internet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu MMORPG türünde bir oyundur.
  • Juggernaut

    Juggernaut internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz üç boyutlu bir rol yapma (RPG) oyunudur.
  • Legend Online

    Hiç bir indirme işlemi gerçekleştirmeden doğrudan kullanmakta olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden Legend Online’a üye olabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.