Athletics2: Summer Sports

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Athletics2: Summer Sports, olimpiyatlarda yarışarak farklı spor branşlarında madalyalar kazanmak için oynayabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir Android atletizm oyunu.

Athletics2: Summer Sports, ister bilgisayara karşı isterseniz de arkadaşlarınıza karşı yarışabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android atletizm oyunu. Olimpiyatlarda yer alan spor branşlarında pratik yapma fırsatı bulacağınız oyunda 30 farklı etkinlik ve 5 farklı yarışma bulunuyor.

Oyundaki amacınız yarışmalara katılarak tıpkı olimpiyatlara katılan gerçek sporcular gibi dünya rekorlarını kırmak. Bunu yapabilmek sandığınızdan çok daha zor fakat imkansız değil.

3 boyutlu ve akıcı grafiklere sahip olan oyunda bir görsel şölen var diyebilirim. Bu yüzden oynarken sıklmayacağınızı düşünüyorum. Kano, yüzme, okçulu, koşu vb. olimpiyat sporlarının neredeyse hepsini içeren oyunda her türlü sporda başarılı olmanız gerekiyor.

12 farklı atletten birini seçerek oynayacağınız oyunda aynı spor branşı için bile bir çok farklı yarıma mevcut. Bu sayede oyunu oynarken sıkılmıyorsunuz. Oyunda başarılı olmak için zamanlamanızın iyi olmaıs ve parmaklarınızın hızlı olması gerekiyor. Aksi taktirde yine oynayabilirsiniz fakat hem rekorları kıramaz hem de yarışmaları kazanamazsınız.

Tek bir Android cihaz üzerinde ekranı ikiye bölerek 2 kişi aynı anda oynama imkanı sunan atletizm oyununu ücretsiz olarak indirerek sizde farklı spor branşlarında başarı elde etmeyi deneyin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ketchapp Summer Sports

    Ketchapp Summer Sports, farklı spor dallarında yarıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • beIN Sports

    beIN Sports uygulamasıyla tüm spor müsabakalarının videolarını ve spor haberlerini takip edebilirsiniz.
  • Fuchs Sports APK

    Türkiye 2. ve 3. lig maçlarının izlenebileceği spor uygulaması Fuchs Sports APK, aynı zamanda birçok müsabakanın izlenmesinede olanak sağlıyor.
  • Sports Hero

    Sports Hero, Android platformunda retro görselleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.
  • Yahoo Sports

    Yahoo Sports, hem telefon hem de tabletlerde kullanılabilen en kapsamlı spor uygulamalarından biridir.
  • Sports Tracker

    Android mobil cihazınızı spor yaparken yanınızdan ayırmayın, çünkü Sports Tracker uygulamasıyla performansınızı arttırmaya yönelik, yardımcı olacak özellikler bulunuyor.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • EA SPORTS FC Tactical APK

     EA SPORTS FC Tactical APK'da, Dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı takımınızı oluşturun ve taktiğinizi en iyi şekilde geliştirin.