Atlantis Adventure

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Atlantis Adventure, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunu.

Atlantis Adventure, Android tablet ve akıllı telefon sahiplerine tamamen ücretsiz olarak sunulan bir oyun.

Eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden bu oyunda eğlenceli ve göze hoş gelen bir atmosfere yer verilmiş. Renkli ve sevimli modellemeler, oyundan alınan keyfi artırıyor. Her ne kadar çocuklara hitap ediyor gibi görünse de aslında her yaştan oyunsevere hitap ettiğini söyleyebilirim.

Toplamda 30 farklı mekanda sunulan 500 bölüm, oyunun çeşitlilik konusunda ne kadar iyi bir noktada bulunduğunu kanıtlıyor. Sürekli aynı bölümlerde oynamak yerine farklı mekanlarda mücadele ediyoruz ve bu da oyunun kısa sürede tükenmesinin önüne geçiyor. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız güçlendiriciler ve bonuslar Atlantis Adventure'da da bulunuyor. Bunları toplayarak oyunda elde edeceğimiz puanı artırabiliyoruz.

Facebook bağlantısı sunan oyunda dilersek arkadaşlarımızla da mücadele edebiliyoruz. Bunu yapmak istemezseniz tekli oyuncu modlarında oynayabilirsiniz. Açıkçası oyun iyi bir çizgide ilerliyor. Her ne kadar devrimsel özellikler sunmasa da oynamaya değer bir havası var.

Emircan Erdoğan

Atlantis Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,332 TOPLAM İNDİRME

Atlantis Adventure bolca eğlence sunan bir bulmaca oyunudur

Atlantis Adventure iOS işletim sistemine sahip olan iPhone ve iPad mobil cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Atlantis Adventure'da kayıp şehir Atlantis'in gizemleri konu alınmaktadır. Yunan mitolojisinin ilginç bir parçası olan Atlantis oldukça enteresan bir hikayeye sahip. Atlas'ın Adası olarak da anılan Atlantis, Atlantik Okyanusu'nun ortasında yer aldığına ve zamanında Batı Avrupa ve Afrika'nın büyük bir bölümünü istila ettiğine inanılan antik bir uyguarlıktır. Atlantis'in fetih serüveni Atina'yı işgal etmeye çalışmasıyla sonlanmıştır ve Atlantis bu başarısızlığın ardından bir gece içerisinde okyanusun dibine gömülmüştür.

Atlantis Adventure'da bu kayıp uygarlığın izlerini sürerek adım adım Atlantis'in gizemlerini çözüyoruz. Oyunda temel amacımız aynı türde kristalleri bir araya getirerek bulmacaları çözmek ve sır perdelerini aralamaktır. Her yaştan oyun sever tarafından kolay bir şekilde oynanabilecek oyun görsel olarak da oldukça tatmin edici. Oyunda kristalleri birleştirdikçe görsel ziyafet sunan üç boyutlu görüntü efektleri sunuluyor ve üst seviye bir oyun deneyimi sunuluyor.

Yüzlerce farklı ve gizem dolu bölümün yer aldığı Atlantis Adventure bu türde bulmaca oyunlarını seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glow Worm Adventure

    Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Armadillo Adventure

    Armadillo Adventure, top şeklini alan bir hayvanla şekerleri eritmeye çalıştığınız renkli bulmaca oyunu.
  • Diggy's Adventure

    Diggy's Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hikaye odaklı macera oyunu.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.
  • Tiles & Tales Puzzle Adventure

    Tiles & Tales Puzzle Adventure, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir puzzle oyunu.
  • Treasure Fetch: Adventure Time

    Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.
  • Lost Island: Blast Adventure

    Ada kurmaca oyunu