Atlantis Word Processor

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
538 TOPLAM İNDİRME
2.54 MB DOSYA BOYUTU

Atlantis Word Processor, ücretsiz olarak limitsiz kullanım sağlayabildiğiniz biraz eski fakat gelişmiş özelliklere sahip olan bir metin editörü.

Atlantis Word Processor, kişisel veya iş amaçlı olarak döküman hazırlamak isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz bir metin editörü programı. İSter basit isterseniz çok karışık dökümanlar hazırlayabileceğiniz program, bir metin editöründe kullanmak isteyebileceğiniz tüm özelliklere sahip.

Mektup, rapor, şiir, günlük, deneme yazıları, makale ve çok daha fazla türdeki yazıyı yazmak için uygun olan Atlantis, genel anlamda sunduğu tasarım ile günümüzdeki programların gerisinde kalıyor. Fakat tasarım yerine işlevselliği tercih eden bilgisayar kullanıcılarından biriyseniz, Atlantis sizi oldukça mutlu edebilir diye düşünüyorum.

Onlarca formatta döküman hazırlam imkanı sunan Atlantis, MS Word dosyalarını düzenleme ve gönderme özelliklerine de sahip.

Tablet ya da Kindle Fire ile E-kitap okumak isteyenler için E-kitap hazırlama özelliği bulunan program sayesinde bir kaç dakika içerisinde kendi E-kitaplarınızı oluşturabiliyorsunuz. Herhangi bir dökümanı seçerek saniyeler içerisinde E-kitap'a dönüşmesine tanık olabilirsiniz.

Güvenilir ve sade bir metin editörü olan Atlantis Word Processor'u sitemizden ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim. Özellikle düzenli olarak yazı yazan kullanıcıların çok işine yarayacağını düşünüyorum.

Not: Programa Türkçe kelime doğrulama özelliği eklemek istiyorsanız BURAYA tıklayarak özelliği ve dil paketini indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basic Word Processor

    Açık kaynak kodlu ve ücretsiz bu metin editörü sayesinde iyi bir Notepad alternatifine sahip oluyorsunuz.
  • Simpo PDF to Word

    Simpo PDF to Word ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • GIRDAC PDF to Word Converter

    GIRDAC PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına çevirebilirsiniz
  • Weeny Free PDF to Word Converter

    Weeny Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı Word dosyalarına dönüştürebilirisiniz.
  • Free PDF to Word Converter

    Free PDF to Word Converter ile PDF dosyalarınızı DOC veya RTF dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • Global Word Count

    Global Word Count, yazdığınız makaleler veya dökümanlar üzerinde kaç kelime kullandığınızı takip edebileceğiniz ücretsiz, basit ve kullanışlı bir programdır.
  • G-Lock Email Processor 1.70

    G-Lock Email Processor, gereksiz E-Posta'lardan bıkanlar için bir kurtuluş olabilir.
  • AVD Video Processor 5.2

    AVD Video Processor programını kullanarak AVI dosyalarını ‘animated GIF' formatına çevirebilir yada her bir kareyi BMP formatında kaydedebilirsiniz.